L’assemblea de Junts aprova la candidatura de Pep Berga a Olot

Assegura que es presenta amb la il·lusió de poder continuar tirant endavant «nous projectes de ciutat»

Pep Berga, ahir, durant la seva presentació.  | JUNTS PER OLOT

Pep Berga, ahir, durant la seva presentació. | JUNTS PER OLOT / DdG. Olot

DdG. Olot

Pep Berga optarà a la reelecció a l’alcaldia d’Olot, ja que tornarà a encapçalar la llista de Junts a la capital de la Garrotxa. Aquesta stemana s’ha celebrat l’assemblea local de Junts que ha ratificat la decisió per unanimitat

Berga assegura que es presenta amb la il·lusió de tirar endavant «nous projectes de ciutat» i de completar les actuacions que ja ha començat durant aquest mandat. La construcció de la piscina municipal coberta, la construcció d’habitatges públics, l’impuls a la rehabilitació dels barris, la posada en marxa de les noves oficines del SOC i el nou CAP seran algunes de les actuacions prioritàries.

Durant la seva presentació, l’alcaldable de Junts també ha subratllat la importància de continuar apostant per fomentar l’activitat econòmica a la ciutat i així consolidar Olot i la Garrotxa com a territori d’oportunitats i amb menys atur de Catalunya. Berga manté clara, doncs, la necessitat de continuar amb les actuacions de millora diària de la ciutat durant els primers quatre anys.