Cau un pal de formigó d'una línia elèctrica a Sant Joan les Fonts

La forta ventada ha deixat diverses incidències en el municipi

El pal de formigó de la línia elèctrica caigut

El pal de formigó de la línia elèctrica caigut / Ajuntament de Sant Joan les Fonts

Redacció

L'episodi de pluja i vent que va travessar ahir a la nit la Garrotxa va deixar diverses incidències en diferents nuclis de Sant Joan les Fonts. Entre ells el més destacat és que un pal de formigó d'una línia elèctrica va cedir per la força del vent, a l'entrada del polígon de Begudà. Ràpidament, es va avisar als mossos d'esquadra que van tallar la circulació de la via afectada, i a la companyia elèctrica, que aquest matí ha enviat els tècnics per arreglar els desperfectes.

Per un altre costat, la força del vent, que segons indiquen des de l'Ajuntament, va deixar registres de fins a 75 km/h, va fer caure diversos arbres en diferents indrets del municipi. Un va caure a l'entrada de la urbanització de la Roureda, a la Canya. Aquest arbre caigut suposava un problema, ja que bloquejava un dels carrils d'accés a la zona, per això la brigada municipal ha començat tasques per retirar-lo a primera hora del matí. A la pujada davant de l'església que porta a les escoles va caure un altre arbre, i a la carretera vella de Bianya, també.

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts assegura que estan fent un recompte dels danys i que ja han iniciat els treballs per anar restablint la normalitat a tota la població.