La Llibreria 22 de Girona celebrarà el seu número màgic amb activitats el 22 de cada mes. Ahir, data més especial impossible, la llibreria va festejar el 22-02-2022 estrenant nova imatge gràfica, amb una petita festa amb música i un vídeo amb vint-i-dos autors llegint la pàgina 22 d’una de les seves obres. Aquest vídeo tindrà continuïtat a la tardor, amb vint-i-dos escriptors diferents, coincidint amb el 44è aniversari de l’establiment, per seguir jugant amb els números.

La voluntat és que el 22 de cada més hi hagi alguna proposta especial a La 22, explica el seu responsable, Jordi Gispert, i posa com a exemple la presentació de la novel·la guanyadora del premi Ramon Llull (22 de març); una festa infantil i una signatura de llibres d’autors coneguts prèvia a Sant Jordi (22 d’abril) o, aprofitant que el 22 de maig cau en diumenge, un vermut al quiosc d’Emili Grahit.

De la Llibreria 22 a La 22

El negoci va estrenar ahir una imatge gràfica actualitzada, amb logotip nou i marca, perquè la Llibreria 22 passa a ser La 22. A més, es vol singularitzar la part dedicada al còmic, Còmics 22, prestigiant-lo perquè «és un projecte que camina sol».

D’altra banda, La 22 ha incorporat una quinzena de nous socis al projecte, socis més joves que s’afegeixen als històrics i que busquen «aportar noves sensibilitats», explica Gispert. Entre aquestes incorporacions hi ha, per exemple, el periodista i regidor Lluc Salellas; el responsable del cinema Truffaut, Carles Ribas; Jordi Garcia, vinculat a les biblioteques de Girona o Mariona Gòmez, lligada a Bitò i Temporada Alta.