La 22 celebrarà el seu número màgic tot l’any

La llibreria de Girona estrena nova imatge i anuncia activitats especials el dia 22 de cada mes

La celebració del 22-02-2022, ahir a la tarda.  | MARC MARTÍ

La celebració del 22-02-2022, ahir a la tarda. | MARC MARTÍ / a.carmona. girona

Alba Carmona

Alba Carmona

La Llibreria 22 de Girona celebrarà el seu número màgic amb activitats el 22 de cada mes. Ahir, data més especial impossible, la llibreria va festejar el 22-02-2022 estrenant nova imatge gràfica, amb una petita festa amb música i un vídeo amb vint-i-dos autors llegint la pàgina 22 d’una de les seves obres. Aquest vídeo tindrà continuïtat a la tardor, amb vint-i-dos escriptors diferents, coincidint amb el 44è aniversari de l’establiment, per seguir jugant amb els números.

La voluntat és que el 22 de cada més hi hagi alguna proposta especial a La 22, explica el seu responsable, Jordi Gispert, i posa com a exemple la presentació de la novel·la guanyadora del premi Ramon Llull (22 de març); una festa infantil i una signatura de llibres d’autors coneguts prèvia a Sant Jordi (22 d’abril) o, aprofitant que el 22 de maig cau en diumenge, un vermut al quiosc d’Emili Grahit.

De la Llibreria 22 a La 22

El negoci va estrenar ahir una imatge gràfica actualitzada, amb logotip nou i marca, perquè la Llibreria 22 passa a ser La 22. A més, es vol singularitzar la part dedicada al còmic, Còmics 22, prestigiant-lo perquè «és un projecte que camina sol».

D’altra banda, La 22 ha incorporat una quinzena de nous socis al projecte, socis més joves que s’afegeixen als històrics i que busquen «aportar noves sensibilitats», explica Gispert. Entre aquestes incorporacions hi ha, per exemple, el periodista i regidor Lluc Salellas; el responsable del cinema Truffaut, Carles Ribas; Jordi Garcia, vinculat a les biblioteques de Girona o Mariona Gòmez, lligada a Bitò i Temporada Alta.