El Quartet Gerhard, a les Audicions Íntimes del CaixaForum

El cicle, amb música en directe i un diàleg entre públic i artistes, arrenca dilluns amb el Tempus Trio

El quartet Quartet Gerhard, en una imatge promocional.

El quartet Quartet Gerhard, en una imatge promocional. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

L’actuació del Quartet Gerhard, un habitual de les programacions de festivals com el de Torroella de Montgrí, el MozartFest de Würzburg o la Schubertíada de Vilabertran, és el principal atractiu del nou cicle musical Audicions Íntimes del CaixaForum Girona.

Aquest dilluns es posa en marxa una nova edició del cicle, que proposa als espectadors una experiència intimista en un format de concert en el qual els intèrprets comparteixen la seva vivència personal i les intimitats de les seves interpretacions, a més de les històries i les anècdotes que amaguen les obres que presenten.

El cicle engegarà dilluns a dos quarts de set de la tarda amb un recital de Tempus Trio, format per la violinista Maria Tió, el violoncel·lista Ferran Bardolet i el pianista Ricard Rovirosa. A la sessió interpretaran obres de Mozart, Schubert, Debussy i Mendelssohn.

La segona sessió tindrà lloc el 29 de maig i anirà a càrrec del Quartet Gerhard, considerat un dels quartets catalans amb més projecció a escala europea. Lluís Castàn, Judit Bardolet, Miquel Jordà i Jesús Miralles seran a Girona per interpretar obres de Ravel, Schumann, Berg i Mendelssohn.

Aquesta edició d’Audicions Íntimes es tancarà el 12 de juny amb el quartet de jazz i swing Dumpy Lobsters, que proposen un repertori de temes de jazz tradicional amb una gran dosi d’humor, tant pel que fa a les traduccions de les lletres dels temes que canten, com per la relació que estableixen amb el públic.

El periodista, musicòleg i crític musical Xavier Chavarria presentarà i guiarà totes les sessions del cicle.