Joana Serrat, Nico Roig i Eric Montefusco, a El Ressupó de Celrà

Els concerts davant de la Fàbrica es posen en marxa aquest dijous amb Elle León

El cicle estrena #elressupókm0 amb una actuació del músic Toni Beiro

Enric Montefusco, en una imatge promocional.

Enric Montefusco, en una imatge promocional. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

Joana Serrat, Nico Roig i Enric Montefusco encapçalen el cartell de la catorzena edició d'El Ressupó de Celrà, que arrenca aquest dijous amb les actuacions d'Elle León i Albert Lax. El cicle de concerts davant la Fàbrica se celebrarà cada dijous de juliol amb accés lliure. La novetat més destacada d'aquest any és #elressupókm0, que s'estrenarà amb un concert en acústic del músic i veí de Celrà Toni Beiro, que hi presentarà totes les cançons del seu nou EP Sobrenatural.

Amb el lema #construintescena, la iniciativa de Brave Coast aposta aquest any per tres propostes que han crescut al mateix ritme que el cicle: Joana Serrat (27 de juliol) i Nico Roig (13 de juliol) tornen a Celrà després d'una dècada i Montefusco (20 de juliol) quan fa quatre anys de la seva darrera actuació.

Pel que fa a les noves descobertes, El Ressupó aposta fort per la cantautora irlandesa Elle León, que liderarà la primera nit amb els temes del seu primer disc, The Musical. Completen el cartell Matthew McDaid, Albert Lax i Davy Lyon.

El cicle, que ofereix sopars de quilòmetre zero cada nit de concert, s'acabarà el 27 d'agost amb #elressupódolç, una de les «sorpreses» que l'organització preveu desvetllar aviat.