El millor malabarista d’Espanya, a la segona edició del MIMAA d’Arbúcies

La mostra d'arts escèniques reunirà, entre el divendres 15 i el diumenge 17 de setembre, una vintena de companyies, algunes de les quals de països com França, Bèlgica, Itàlia o Lituània

L'espectacle de malabars «White Bottom!», del prestigiós Ramiro Vergaz, inaugurarà un festival que també comptarà enguany amb xerrades i presentacions per promoure l'esperit crític i el valor social

El malabarista Ramiro Vergaz.

El malabarista Ramiro Vergaz. / DDG

Redacció

Ramiro Vergaz, considerat un dels millors malabaristes d’Espanya, serà un dels noms destacats de la segona edició de la Mostra Internacional Multidisciplinar d’Arts escèniques d’Arbúcies (MIMAA), que tindrà lloc entre el divendres 15 i el diumenge 17 de setembre en diversos espais del municipi selvatà. El festival reunirà una vintena de companyies d’arts tan diverses com el circ, la música, la dansa i el teatre i de diferents països com ara França, Bèlgica, Itàlia o Lituània. 

Vergaz serà l’encarregat de donar el tret de sortida al MIMAA 2023 amb l’espectacle White bottom!L’altre plat fort de la programació de divendres serà Okidok, duet considerat com un dels millors còmics del món, que presentarà Slips inside. Al llarg dels tres dies de la mostra, la companyia Teatro Mobili, amb més de 35 anys de trajectòria i pioners de la titella contemporània, s’instal·laran al Prat Rodó per oferir diversos passis de tres dels seus espectacles. També seran a Arbúcies D’es Tro, amb Guillem Vizcaino, campió mundial de baldufa o Les Polis.  

Enguany, a la programació d’espectacles s’hi sumen xerrades i presentacions per tal de reforçar l’esperit crític i el valor social . En aquest sentit, en aquesta edició l’Hotel Montsoliu i el Cafè Jardí Torres també se sumen com a espais del festival i al llarg de dissabte i diumenge acolliran diferents xerrades i presentacions de diferents entitats i col·lectius, a més a més de música i poesia. A més a més, al llarg dels tres dies de festival, al carrer Camprodon hi haurà un mercat d’artesania i la zona de foodtrucks per tal de complementar l'oferta.  

Preus populars i taquilla inversa

Pel que fa a les entrades, es posaran a la venda al llarg del més d’agost i els preus dels espectacles que es representin en espais on es regula l’aforament, oscil·laran entre els 3 i els 5 euros. En canvi, en aquelles actuacions que es facin a l’aire lliure, es farà taquilla inversa.