CaixaBank ha creat un equip especialitzat en l'acompanyament a start-ups, scale-ups i inversors a Catalunya per donar cobertura a les empreses tecnològiques innovadores de Girona. "DayOne ofereix als seus clients productes i serveis innovadors adequats a aquest col·lectiu i impulsa trobades de petit format, connectant de forma periòdica els seus clients amb partners estratègics", detallen des de l'entitat.

La divisió DayOne donarà cobertura a les empreses de base tecnològica de la zona, on l'ecosistema tecnològic ha experimentat un notable creixement. "Clar exemple d'aquesta evolució és l'última edició dels Premis EmprènXXI, en la qual van presentar candidatura 217 start-ups catalanes, la qual cosa suposa un increment del 62% respecte a l'edició anterior", exposen en un comunicat.

El director territorial CaixaBank a Catalunya, Josep Mª Gonzàlez, destaca que "la implantació del model DayOne a Girona suposa un pas més en l'estratègia de la nostra entitat d'oferir un model de banca especialitzada per segments, ajustada a les necessitats de cada perfil de client".

Per la seva banda, Miquel Manzano, responsable CaixaBank de DayOne Catalunya, assenyala que "CaixaBank ha tingut molt en compte el teixit empresarial català i gironí a l'hora d'ampliar el seu servei de DayOne i implica clarament la nostra aposta per Catalunya com a pol de primer nivell en la creació d'innovació".