Madrenas denuncia "un dèficit flagrant d'inversió en infraestructures" a Girona

Els candidats de Junts visiten l’Alt Empordà acompanyats de la presidenta del partit, Laura Borràs

Visita dels candidats de Junts a l’Alt Empordà acompanyats de la presidenta del partit, Laura Borràs

Visita dels candidats de Junts a l’Alt Empordà acompanyats de la presidenta del partit, Laura Borràs / Junts

Redacció

Els candidats de Junts al Congrés i al Senat per la demarcació de Girona, Marta Madrenas, Josep Maria Cervera, Joan Bagué i Montse Mindan han visitat aquest dimarts l'Alt Empordà, acompanyats de la presidenta del partit, Laura Borràs.

Des d'allà, Madrenas ha assegurat que "els gironins i gironines patim un dèficit flagrant d'inversió en vies com l'N-II o l'N-260. I en això el PSC i el PP s'assemblen molt: són responsables a parts iguals de la seva deixadesa".

La candidata ha afirmat que la degradació de l'asfalt de l'N-260 en el tram entre Figueres i Llançà, i en altres punts d'aquesta via a la Garrotxa i el Ripollès, "posa en risc la seguretat dels usuaris i augmenta la contaminació acústica". "Recordem que l'any 2008 el govern socialista de Rodríguez Zapatero va anunciar que s'havien iniciat els tràmits per desdoblar aquesta via i som a 2023 i encara ho estem esperant", ha afegit.

Per la seva banda, Borràs ha assegurat que "estem esperant perquè de l'Estat espanyol només rebem deixadesa, abandonament, desídia. Les propostes de PP i PSOE són les mateixes, dues cares d'una moneda, i respecte a l'autodeterminació de Catalunya, són les dues cares de la mateixa moneda".