El GEiEG guanya al cuer i suma punts per la permanència

A.L.P. GIRONA

Les gironines tornen a fer els deures i ja encadenen dues victòries consecutives després de guanyar ahir al cuer, El Olivar (62-73), en un partit en el qual van dur la batuta en tot moment.

Les primeres cistelles van ser per les locals, de tirs lliures, després d’una personal de Condom. Així i tot, en només 3 minuts, les gironines ja enfilaven el marcador fins a 2-7 després d’un triple de Coma, i tot i completar un primer quart molt disputat, a partir del segon temps les gironines agafaven el lideratge del partit, completant un parcial de 16-25 i marxant al descans a +12.

Les de Bernat Vivolas no van fallar i sumen una victòria molt important en la lluita per la permanència, i amb un encert clau des de la línia de 3, amb un percentatge del 32%. La jornada vinent, dissabte, un altre partit marcat al calendari, contra el CB Club Barna (18.15h).