L'entrenador que va ascendir el Bàsquet Girona a l'ACB, s'estrenarà a l'Uni Girona

Jordi Sargatal inicia una nova aventura al bàsquet femení, on serà el tècnic ajudant de Laura Antoja

Jordi Sargatal, a la banqueta del Bàsquet Girona

Jordi Sargatal, a la banqueta del Bàsquet Girona / MARC MARTI

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Jordi Sargatal, fins ara responsable de l'àrea metodològica de la base del Bàsquet Girona, serà l'ajudant de Laura Antoja a la banqueta de l'Spar Girona, tal com va avançar Diari de Girona. "Estic molt il·lusionat per poder entrar al primer equip de l'Uni. Per a mi són nous reptes personals i professionals. Amb ganes d'aportar coneixements i experiència per continuar creixent", explica Sargatal, vinculat als equips base del Bàsquet Girona des de la fundació del club.

El tècnic gironí té una àmplia experiència en el món del bàsquet, malgrat que serà la seva primera aventura al bàsquet femení. En el comunicat publicat per l'Spar Girona, es destaca que va passar a formar part de l'staff tècnic del primer equip del Bàsquet Girona com a entrenador assistent a la primera temporada a la LEB Or. En el seu segon curs va rellevar Carlos Marco en el càrrec de primer entrenador i va aconseguir un balanç de 23 victòries i 5 derrotes en 28 partits per ascendir el Bàsquet Girona a l'ACB. La temporada passada va ser responsable de l'àrea metodològica de la base del Bàsquet Girona. Es va formar al Sant Josep.

D'altra banda, la directora esportiva de l'Uni Girona, Laia Palau, diu que "en Jordi és un entrenador del món del bàsquet gironí amb àmplia experiència i recorregut. Crec que és una peça que complementa molt bé la figura de Laura Antoja. He tingut l'oportunitat de treballar amb ell a la base i segur que la seva experiència i caràcter ens ajudarà a construir un millor equip. Estic molt contenta d'anunciar-lo". Sargatal signa per a una temporada.