Peralada i Olot podrien trobar-se a la segona ronda de la Copa Catalunya

Els xampanyers es retroben abans amb el Sant Andreu, i els garrotxins hauran de superar La Grama en categoria absoluta mentre Bellcaire 2012 i UE Tossa competeixen en amateur

El 2018 el derbi gironí va jugar-se a Montilivi

El 2018 el derbi gironí va jugar-se a Montilivi / ANDREA BOLCATO

Lluc Perich Pérez

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va celebrar ahir el sorteig per als emparellaments de la Copa Catalunya, tant en categoria absoluta com amateur, on Bellcaire 2012 i UE Tossa, els gironins, ja sabien que els tocaria enfrontar-se entre ells. Això sí, ara, a més a més, coneixen els seus possibles rivals a semifinals, que seran o el Sitges o el Martorelles, de Barcelona.

En categoria absoluta, Peralada i Olot són els únics representants de les comarques de Girona. Xampanyers i garrotxins podrien trobar-se a una hipotètica segona ronda, però abans hauran de batre els seus rivals el 6 d'agost. 

Els d’Àlex Marsal reviuran l’últim partit de la temporada passada enfrontant-se al Sant Andreu. Llavors, dues derrotes per 0-1 i 1-0 al play-off d’ascens van truncar el somni d’un poble que volia ser de Segona RFEF, un objectiu que acabarien aconseguint els quadribarrats contra el Salamanca.

Al seu torn, l’Olot de Pedro Dólera haurà de superar la FE Grama, rival amb qui també coincidirà a Tercera RFEF durant la temporada. Justament un futbolista dels de Santa Coloma de Gramenet, Xavi Civil, era la mà innocent en el sorteig.

Un total de 20 equips de 1ra, 2na i 3ra RFEF i Primera catalana participen en la competició, i a les semifinals caldrà afegir-hi l’Andorra, de Segona divisió.

La resta d'enfrontaments en categoria absoluta han quedat així:

El  sorteig s'ha emès per FCF TV

El sorteig s'ha emès per FCF TV / FCF