Marina Guerrero, set cops campiona de Catalunya en 3.000 obstacles

L'atleta banyolina aconsegueix la medalla d'or amb força autoritat després d'una final fantàstica

Marina Guerrero, a l’Idibgi.

Marina Guerrero, a l’Idibgi. / MARC MARTI FONT

Jordi Bofill

L'atleta banyolina i investigadora de l'Idibgi Marina Guerrero va consolidar-se com a Campiona de Catalunya en 3.000 obstacles, guanyant amb autoritat el seu setè títol absolut, en una competició que es disputa a l'Hospitalet de Llobregat.

Guerrero va saber esperar el seu moment i, quan faltaven dues voltes, va canviar el ritme i ningú no la va poder seguir.

D'aquesta manera, Guerrero va imposar-se tancant la final amb un temps de 10:35.75, al davant d'Aida Alemany (10:47.78) i Dayane Huerta (11:05.98).

Avui, la seva germana Esther, centrarà totes les mirades en la final de 1.500 (19:25 hores), on competirà contra Zoya Naumov, l'altra gran favorita de la prova.

En la competició també hi haurà la presència de Marina Guerrero, que ahir va allargar la seva hegemonia proclamant-se per setena vegada campiona de Catalunya. Avui també es disputa la final de 5.000, amb l'atleta Barbara Ramon com a una de les protagonistes (20:10 hores).