L'Olot es desfà del Sant Andreu a la Copa Catalunya (2-3)

L'equip de Pedro Dólera firma una gran primera part amb tres dianes i accedeix a la tercera ronda de la competició

Marc Mas celebra el segon gol de l'Olot.

Marc Mas celebra el segon gol de l'Olot. / Judit Andreu / UE Sant Andreu

Jofre Amargant Bosch

L'Olot s'ha classificat per a la tercera ronda de la Copa Catalunya després de superar 2 a 3 al Sant Andreu al CEM del Bon Pastor. El conjunt de Pedro Dólera ha firmat un gran primera part amb tres gols, que els ha donat suficient marge per acabar derrotant els barcelonins.

Inici de partit elèctric i espectacular de l'Olot. Els garrotxins han marcat dos gols en els primers vint minuts en una primera part amb fins a quatre dianes. Urri ha estat l'encarregat d'obrir la llauna al minut 7. Roquet ha cuinat la jugada per acabar donant el gol fet a Urri. La connexió osonenca funcionant a ple rendiment. Recuperació i centrada de l'exjugador del Tona i rematada en planxa del migcampista. Tot i jugar una categoria per sota, el conjunt volcànic ha incomodat els quadribarrats al començament, com demostra una ocasió clara d'Urri abans de la segona diana olotina.

La pissarra de l'equip tècnic de Dólera ha estat la protagonista del segon gol visitant. La firma és seva, l'execució de Pedro del Campo i Marc Mas. El figuerenc ha servit un córner ras que el davanter de Sils ha enviat al fons de la xarxa després d'una bona desmarcada des del segon pal (16'). La culminació de la bona primera part dels de la Garrotxa seria amb un altre gol d'Urri. Mas ha descarregat una ràpida jugada de servei de banda i el vigatà, fent gala del bon moment de forma en què es troba, ha enviat la rosca al fons de la xarxa. L'única nota negativa ha arribat al límit del descans. Pau Darbra ha retallat distàncies per als andreuencs amb un llançament de falta directa en l'afegit.

Xavi Molist ha bellugat la banqueta al pas per vestidors, mirant d'escurçar el desavantatge local al marcador. El Sant Andreu ha començat a generar més que a la primera part. Juanan Gallego, un dels canvis, es deixava veure en atac. Ha acabat aconseguint el premi del gol al 66', amb una rematada que picaria al pal abans d'entrar. L'Olot ha aguantat bé, però el Sant Andreu ha intentat fins al final igualar l'enfrontament. De fet, ha arribat a superar Batalla, però l'assistent ha anul·lat el gol per fora de joc (88'). Patint al final, l'Olot ha acabat accedint a la següent ronda de la Copa Catalunya.