L’Uni confia que Kelsey Mitchell pugui debutar el 7 d’octubre contra el Barça

Kelsey Mitchell és el fitxatge estrella de l’Spar Girona

Kelsey Mitchell és el fitxatge estrella de l’Spar Girona / DDG

Jordi Roura

L’Spar Girona tanca avui la pretemporada a Santa Coloma contra el Tordera. La fase de preparació arriba a la recta final i dissabte que ve, amb un exigent partit a Saragossa, l’Uni obrirà una temporada il·lusionant, tot i que Laura Antoja encara necessitarà més temps per formar un autèntic equip. De fet a l’entrenadora encara li falten dues peces per arribar, el fitxatge estrella, Kelsey Mitchell, i la polivalent Morgan Bertsch. Totes dues han disputat aquest estiu la WNBA. Mitchell (Indiana Fever) ja ha tancat la seva participació, mentre que Bertsch encara està competint en els play-off i demà disputarà el segon partit contra Las Vegas Aces. amb les Chicago Sky (van perdre el primer), on comparteix equip amb Rebekah Gardner, que està lesionada.

A Saragossa l’Uni s’hi presentarà amb un equip encara en formació i amb baixes, segures les de Etxarri i Mendy, i caldrà veure com evoluciona Ainhoa López. L’altre cap de setmana les gironines disputaran la Lliga Catalana a La Seu, i en el següent reprendran la Lliga Femenina a Fontajau contra el Barça. És en aquest partit on el club confia poder fer debutar Kelsey Mitchell, tot i que farà ben poc que haurà arribat a Girona. El partit es jugarà el dissabte 7 d’octubre en un horari encara per confirmar. S’ha hagut d’avançar perquè el dia 8 a la tarda arriba a Girona el Reial Madrid en un dels partits de lliga ACB més esperats de la temporada. La nord-americana té ara uns dies de vacances.

Mitchell és una anotadora compulsiva que hauria de donar moltes tardes de glòria als seguidors gironins. Va ser seleccionada en la segona posició del draft el 2018 i ha sigut internacional amb la constel·lació d’estrelles de la selecció nord-americana. Amb la seva incorporació i, uns dies més tard, la de Bertsch, l’Uni disposarà de la plantilla al complert i podrà acabar de perfilar el bloc en què somia Laura Antoja.