L'Olot suma un sofert punt a Ca N'Anglada (1-1)

Els de Pedro Dólera s'han avançat amb un gol de Marc Mas, però han acabat patint per mantenir l'empat contra el San Cristóbal

L'onze titular de l'Olot a Ca N'Anglada.

L'onze titular de l'Olot a Ca N'Anglada. / UE Olot

Jofre Amargant Bosch

L'Olot ha empatat 1 a 1 al camp del San Cristóbal. Els de Pedro Dólera s'han avançat amb un gol de Marc Mas, però han vist com Miguel Martínez igualava el marcador abans del descans. Els olotins sumen el segon empat consecutiu fora de casa que els manté a la part alta de la classificació amb vuit punts.

Les dimensions de Ca N'Anglada i la intensitat del San Cristóbal el fan un dels camps més difícils de la categoria. Les distàncies són petites i qualsevol acció es pot complicar amb facilitat. Coneixedor dels condicionants, Barnils s'ha animat ben d'hora amb un xut de falta que ha acabat a córner. Els garrotxins han estat molt efectius, ja que en la següent acció en què han trepitjat àrea rival s'han avançat en el marcador. A Pedro del Campo no li importa ni com ni on. El figuerenc té qualitat de sobre per desequilibrar i marcar diferències. El migcampista ha arrencat a l'esquerra, s'ha desempallegat de la marca i ha posat la pilota al primer pal, on Marc Mas s'ha avançat per batre a Lázaro (14').

Els parroquials no havien intimidat la porteria de Batalla, però el gol ha esperonat els locals. Escamilla ha perdonat el primer arribant des de segona línia. Rematada desviada des de dins l'àrea amb tot de cares. Un avís que encara que no passi excessivament res, els egarencs sempre estan a punt per fer mal. Miguel Martínez ha demostrat la perillositat latent del 'Sancris'. Amb una mica d'espai a la frontal, Martínez ha carregat la cama i ha ajustat l'esfèric a la base del pal abans que anés cap a dins (26'). El conjunt volcànic s'ha anat diluint en atac i l'única aproximació abans del descans ha estat un xut de Bigas molt desviat per sobre el travesser. Tampoc els homes de Dani Andreu han intimidat Batalla, en una primera part de poca producció ofensiva.

Els olotins han agafat la iniciativa en els primers compassos de la segona part. La defensa blanc-i-blava s'ha mostrat segura en el joc aeri i les accions a pilota aturada, però veia com les primeres ocasions de l'Olot començaven a arribar passat el minut seixanta. Urri ha enviat als núvols una passada de Pedro dins l'àrea. El vigatà ha volgut definir de primeres amb massa imprecisió. En la següent jugada, Pedro ha rematat centrat a les mans de Lázaro.

Faltava claredat en atac, però es patia poc en defensa. Ara bé, l'ensurt ha estat majúscul en un descuit defensiu. Joel Arimany ha robat la pilota a Ayala, ha combinat amb Ranera i, quan ho tenia tot de cara per marcar, ha perdonat el segon gol local. Xut mossegat del davanter de Quart que ho havia fet tot bé fins a l'execució. Poc després, Raúl Pérez ha tornat a posar la por al cos als visitants. L'exjugador de l'Hospitalet ha caçat un refús d'un córner i a punt ha estat de marcar. S'ha revitalitzat en els últims minuts el San Cristóbal, que ha acariciat el gol de nou en una jugada de Cervós en què la pilota s'ha passejat per dins l'àrea. Els tres punts s'han estat a punt de quedar a Ca N'Anglada, però Batalla s'ha lluït per mantenir l'empat en el marcador. Bona estirada del balaguerí a xut d'Abde.

L'Olot s'ha aferrat amb tot a l'empat. Ha picat pedra, ha sabut patir les envestides finals dels locals i s'ha emportat un sofert punt cap a casa. Guanyar a domicili costa un munt a Tercera Federació. Dos empats en dos desplaçaments per als garrotxins, que se situen tercers amb vuit punts.

FITXA TÈCNICA

San Cristóbal: Àlex Lázaro, Òscar Sierra, Cervós, Max, Guillem (Otero, m.88), Abde, Cantí (Raúl Pérez, m.78), Enric Vallès, Escamilla (Joel Arimany, m.62), Miguel Martínez i Ranera.

Olot: Batalla, Barnils, Juvanteny, Ayala, Terma (Forés, m.66), Marc Mas, Urri (Ufano, m.84), Pedro (Manzano, m.84; Blázquez, m.91), Uri González, Roquet (Chabboura, m.46) i Bigas.

Àrbitre: Manrique Tomàs. Va amonestar els locals Guillem, Cantí, Joel Arimany i Ranera i els visitants Uri González, Juvanteny i Dólera.

Gols: 0-1, m.14: Marc Mas; 1-1, m.26: Miguel Martínez.