Remuntada fulgurant del Peralada (2-1)

Els xampanyers remunten en un minut el partit contra el Vilassar amb gols de Padilla i Dani Gómez

L'onze  inicial del Peralada contra el Vilassar

L'onze inicial del Peralada contra el Vilassar / Peralada CF

Jofre Amargant Bosch

El Peralada ha encadenat el tercer triomf consecutiu a casa després d'imposar-se per 2 a 1 al Vilassar i s'apropa a la zona de promoció. Els alt-empordanesos han remuntat la diana inicial dels del Maresme en un minut boig a la segona part en el qual han marcat dos gols.

Remuntada de mèrit i plena d'il·lusió del conjunt d'Àlex Marsal. Els xampanyers miren cap amunt després de capgirar en un minut un partit que perdien. Els maresmencs s'han avançat ben d'hora a la primera part mitjançant Cunha. Pilota llarga a l'esquena de la defensa local, bon control i definicó de Cunha per batre Jona. El gol ha obligat els verd-i-blancs a començar a generar per mirar de remuntar. Cuatrecases, Padilla o Gelmà van intentar-ho sense encert. Els d'Alberto Aybar han estat a punt de fer el segon en una jugada en què Jona s'ha fet gran davant Aleix Díaz per evitar el segon. La primera part encara ha guardat una última oportunitat de molt perill. El Peralada ha fregat l'empat en una rematada de Padilla que la defensa visitant ha rebutjat a l'últim moment.

Els de Marsal han sortit concentrats a buscar l'empat. El premi arribaria al seixanta-nou. Un minut màgic en què el Peralada ha obert el cava. De cop i en tromba, ha remuntat el partit. Padilla, de penal, ha igualat el marcador i, en els seixanta segons d'or, Dani Gómez ha posat per davant els locals. El triomf situa de ple al Peralada en la lluita per a les posicions de play-off. Són setens amb 15 punts, a un de la Pobla que ocupa la posició de privilegi.