Indignació al Barça amb la RFEF per la gestió de Gavi

Al club blaugrana estan molt molestos amb la titularitat de l'andalús aquest diumenge

Gavi després de lesionar-se el genoll.

Gavi després de lesionar-se el genoll. / Sport

Toni Juanmartí

Diversos sentiments al FC Barcelona després de conèixer la greu lesió de Gavi al genoll. La tristesa que impera al club català no impedeix, alhora, una gran quota d'indignació amb la Federació Espanyola i amb el seleccionador, Luis de la Fuente, per la gestió dels minuts del migcampista andalús, que a espera de confirmació oficial es perdrà pràcticament tot el que resta de temporada.

Al Barça no donaven crèdit aquest diumenge a la nit. Fa pocs dies, des del club filtraven que confiaven haver tancat el període més complicat del curs pel que fa a lesions i veien l'aturada de seleccions com una bona oportunitat per començar des de zero. Res més lluny de la realitat. Gavi es va lesionar al genoll en el partit contra Geòrgia i va fer saltar unes alarmes que després es confirmarien: el jove dels Palacios, que va arribar de matinada a Barcelona, estarà pràcticament tota la temporada de baixa.

Des de l'entitat que presideix Joan Laporta entenen que en aquests contratemps sempre hi ha un punt d'infortuni, de factors incontrolables. Tot i això, el seu enuig i indignació ve perquè consideren que Luis de la Fuente va comprar massa paperetes perquè passés alguna 'tragèdia', com així va ser. Fonts del club destaquen que a la banqueta, el seleccionador tenia jugadors més frescos que podien haver gaudit de minuts en un partit intranscendent quant a puntuació.

"ELS BONS JUGADORS NO DESCANSEN MAI"

Sobre Gavi, que amb De la Fuente ha disputat els deu partits de la selecció, el tècnic del combinat nacional va fer les últimes hores una reflexió que tampoc ha assegut gens bé al club català. "Els bons jugadors no descansen mai", va arribar a afirmar el seleccionador sense tenir en compte com està de molt atapeït avui dia el calendari.

El Barça rebrà una compensació econòmica per la greu lesió de Gavi, però això ni de bon tros serveix de consol. És més, en els darrers partits, l'andalús s'havia acostat a la base del quadrat i havia respost de meravella. Ara que tornaven Pedri i Frenkie de Jong, l'absència del dels Palacios suposa una nova i majúscula garrotada.