L'actor Christian Oliver mor en un accident d'avioneta amb les seves dues filles

L'accident ha tingut lloc mentre viatjaven des de l'illa de San Vicente y las Granadinas a l'illa de Santa Lucía, al Carib

L'actor Christian Oliver

L'actor Christian Oliver / DdG

EFE

L'actor Christian Oliver, el nom real del qual és Chistian Klepster, és una de les quatre víctimes mortals en un accident d'avioneta ocorregut dijous a l'illa caribenya de San Vicente y las Granadinas, han confirmat mitjans locals.

Nascut a Alemanya, però amb ciutadania nord-americana, va tenir una destacada carrera, en què va actuar en pel·lícules com 'Speed Racer', 'El bon alemany', 'Valkyrie' i 'Indiana Jones i el dial del destí', detalla la pàgina especialitzada imdb.com.

Oliver viatjava amb les seves filles, Madita Klepser i Annik Klepser, de 10 i 12 anys, i el pilot Robert Sachs, rumb a l'illa de Santa Lucía.

La nau va partir cap a les 12.00 hores (16.00 GMT) des de l'Aeroport James Mitchell a Bequia -territori de San Vicente y las Granadinas-, però minuts després es va precipitar a una milla nàutica a l'oest de Petit Nevis.

Un vídeo d'un ciutadà penjat a les xarxes socials mostra el moment en què l'aeronau cau a l'aigua.

"¡L'avió s'ha estavellat! truqueu a la Guàrdia Costera", exclama la persona que el va gravar.

Per la seva banda, el diari Searchlight, a San Vicente, va reportar que Sachs va alertar la torre de control de l'aeroport local que estava tenint problemes amb l'avioneta, i va voler tornar a la pista.

Aquesta va ser la darrera comunicació que va tenir la torre de control amb el pilot.

Els cossos van ser recuperats per la Guàrdia Costera de San Vicente. La causa de l'accident encara no se sap, mentre la policia investiga el succés.