Shakira parla sobre el seu nou amor durant la seva nova cançó: "Vas aparèixer tu a curar les ferides que va deixar aquell"

La colombiana ha optat per reflectir el viatge personal i com ha aconseguit refer la seva vida després de la seva separació

Shakira

Shakira / CC0

La popular cantant Shakira ha compartit a les xarxes socials que llançarà un nou disc el proper divendres 22 de març. La colombiana ha optat per reflectir el viatge personal i com ha aconseguit refer la seva vida després de la seva separació, amb un àlbum ple de cançons apassionades que captivaran els seus seguidors.

L'àlbum, titulat 'Las mujeres ya no lloran', promet generar controvèrsia al voltant del seu exmarit, l'exfutbolista Gerard Piqué. Tot i que l'àlbum constarà de 17 cançons, ja se n'han publicat 9. Entre les cançons de l'àlbum s'inclourà la mundialment famosa Bzrp Music Sessions, Vol. 53, així com TQG, una cançó que Shakira va llançar en col·laboració amb la cantant Karol G.

Recentment, Shakira va compartir al seu compte oficial d'Instagram una publicació presentant 'Nassau', una de les cançons inèdites del seu àlbum. "Aquesta cançó, Nassau, és la meva opinió sobre Afrobeat. Està al meu nou àlbum "Las mujeres ya no lloran" que arriba el 22 de març".

En aquest context, la de Barranquilla ha publicat en les seves històries un avenç del tema, amb una lletra sorprenent i sincera sobre el seu estat sentimental: “Jo que havia promès que mai més tornaria a estimar, vas aparèixer tu a curar les ferides que va deixar aquell. Això ho tenia tancat amb claus i amb cadenat, però què faig? m'agrades massa”.