El retorn de Reinier agafa força des de Madrid

El brasiler té la porta oberta per tornar al Girona i Ancelotti no compta amb ell

La temporada passada Reinier va jugar cedit al Girona.

La temporada passada Reinier va jugar cedit al Girona. / Aniol Resclosa

Redacció

El final de la temporada 2022/23 va suposar el comiat de tots els jugadors cedits a Montilivi: Taty Castellanos, Javi Hernández (ahir va fer-se oficial la seva cessió al Cadis), Iván Martín, Yangel Herrera, Yan Couto, Roro Riquelme i Reinier Jesus. Mentre Quique Cárcel continua negociant amb el Vila-real per aconseguir que Iván Martín segueixi vestint la samarreta del Girona però ja en propietat després d’haver-ho fet el darrer curs i mig a préstec per part del club gruguet, la direcció esportiva té més carpetes obertes en l’apartat de futbolistes que poden repetir.

Com va informar fa setmanes Diari de Girona, Reinier té la porta oberta per tornar igual que Yangel Herrera. Tant el brasiler com el veneçolà agraden a Míchel i tenen un lloc a la plantilla si s’aconsegueix arribar a un acord amb el Reial Madrid i el Manchester City, respectivament, per repetir la cessió. En el cas del mitjapunta, el diari The Athletic va explicar que el club presidit per Florentino Pérez veu amb bons ulls que Reinier jugui una segona temporada a Montilivi. De la mateixa manera que el curs passat, el Madrid assumiria part del salari del brasiler.

De moment, però, Reinier ha tornat a Valdebebas per començar la pretemporada dilluns vinent a les ordres de Carlo Ancelotti. L’entrenador italià no compta amb ell, encara que ara per ara Reinier s’ha incorporat al primer equip per fer part de la preparació i formarà part de la gira pels Estats Units.

El Girona confia exprimir al màxim el nivell d’un futbolista que encara no ha aconseguit explotar, malgrat que al seu currículum hi pesin els 30 milions que va pagar el Madrid al Flamengo per fitxar-lo. La darrera temporada de Reinier a Montilivi va estar marcada per les lesions. El brasiler va disputar un total de 18 partits, cinc dels quals com a titular, en què va superar els 600 minuts i va marcar dos gols. Reinier ocuparia una de les tres places d’extracomunitari.