Míchel: "Encara ens falten tres o quatre jugadors"

El tècnic del Girona veu "complicat" que l'ex de l'Espanyol Vini Souza, que ha vist avui el partit en directe i és propietat del City Group, pugui arribar a Montilivi

Míchel espera més reforços des de Manchester

Míchel espera més reforços des de Manchester / Nuri Margui/girona Fc

Marc Brugués

Marc Brugués

Míchel Sánchez ha acabat força més satisfet del partit d'avui que no pas dels dos primers contra Olot i Andorra. El tècnic ho ha reconegut al final del partit, on ha explicat també que necessita "tres o quatre" fitxatges més. En aquest sentit, un dels candidats a ocupar el buit d'Oriol Romeu al mig del camp és Vini Souza. L'ex de l'Espanyol ha vist el partit en directe avui a Manchester, però Míchel ha reconegut que, tot i pertànyer al City Group, la seva possible incorporació "no serà fàcil".

FITXATGES

"Ens calen tres o quatre jugadors. Jo en vull quatre i en Quique tres (riu). Tothom sap que necessitem un jugador específic al mig del camp. Després, un o dos davanters o la possibilitat de fer un jugador polivalent. I llavors un altre a la banda.

VINI SOUZA

"He parlat amb ell. És del grup. No serà fàcil"

LESIONATS

"Espero que Tsygankov, Couto, Iván Martín i Borja García a poc a poc vagin entrant a l'equip. Ara mateix estan fora i s'han perdut moltes sessions. Són baixes importants. No són lesions greus. Amb Borja hem de mirar com li va el peu, però la resta ja es va entrenar ahir amb normalitat. Estan una mica pitjor que els altres i per això, avui han descansat"

ARNAU

"Està bé. Agafa la forma de pressa i és molt intel·ligent per dosificar-se. A la segona part no ha pujat tant i no ha estat tan exigit":

EL PARTIT

"Hem vist un Girona més compacte i millor en la pressió després de pèrdua. És molt important aquest concepte. Ho necessitàvem millorar i ho estem fent. El Sheffield és de Premier, però el resultat no és important. Hem fet un pas endavant amb pilota i millorat a camp rival. Som reconeixibles però queden encara tres setmanes i l'equip anirà a més".