Callens, cedit a l'AEK d'Atenes

El central peruà ha estat tot l'estiu negociant la seva sortida, i havia sonat per a equips de l'Aràbia Saudita i de la lliga belga

Alex Callens, en un partit a Cadis la temporada passada

Alex Callens, en un partit a Cadis la temporada passada / Twitter

Redacció

El Girona i l'AEK d'Atenes han arribat a un acord per a la cessió d'Alexander Callens. El central peruà, que va arribar lliure al mercat d'hivern la temporada passada en finalitzar el contracte amb el New York City, marxa a un històric del futbol grec que milita a la primera divisió del país. El mercat grec encara continua obert.

Callens ha estat tot l'estiu negociant la seva sortida, i havia sonat per a equips de l'Aràbia Saudita i de la lliga belga.

Format a les categories inferiors de l’Sport Boys del seu país, amb 18 anys va debutar a Primera divisió i un any més tard, l’estiu de 2011, va fer el salt a Europa per fitxar per la Real Sociedad B. A Espanya va jugar quatre temporades amb l’equip guipuscoà - va arribar a debutar amb el primer equip en una eliminatòria de Copa – i dues al Numància. El gener de 2017 va firmar pel New York City FC, on va jugar cinc temporades.

El defensa nascut a Callao va tenir un paper testimonial la temporada passada amb el club gironí. Va jugar un total de 119 minuts amb la samarreta blanc-i-vermella i gairebé no va comptar per a Míchel.

Amb aquesta marxa, el Girona dona per tancada la plantilla.