Dovbyk és l’internacional que ha jugat més minuts en aquesta aturada

Blind, Arnau i Pablo Torre ja es van entrenar ahir a les ordres de Míchel que confia poder comptar avui amb l’ucraïnès, Yangel Herrera i Couto

Dovbyk va marcar un gol de penal contra Malta dimarts

Dovbyk va marcar un gol de penal contra Malta dimarts / Nuri Marguí/Girona FC

Marc Brugués

El Girona va tornar a la feina dimarts després de tres dies de vacances. Ho va fer encara sota mínims perquè els jugadors internacionals competien o no havien arribat. Ahir, tanmateix, Míchel ja va poder comptar amb Daley Blind, Arnau Martínez i Pablo Torre. Per avui, el club confia que arribin els darrers que van jugar partits internacionals dimarts, Artem Dovbyk, Yan Couto i Yangel Herrera. En el cas del brasiler i del veneçolà caldrà veure si arriben a temps de poder entrenar amb el grup. En principi, no sembla que el Girona s’hagi vist afectat pel virus FIFA i tampoc és que els sis jugadors arribin gaire carregats de minuts. I és que el que ha estat més exprimit en aquesta aturada ha estat Dovbyk amb cent seixanta-sis minuts en dos partits. A l’altre extrem hi és Blind, que no ha jugat cap minut en els dos partits que han tingut els Països Baixos contra França i Grècia.

Couto, en acció contra l'Uruguai

Couto, en acció contra l'Uruguai / Efe

No es podrà queixar Míchel amb el repartiment de minuts que han tingut els jugadors internacionals del Girona. Cap dels sis ha disputat els dos partits sencers i rere Dovbyk, qui ha participat més ha estat Yan Couto amb Brasil. El lateral dret, que havia debutat contra Veneçuela (1-1) va ser titular la passada matinada en la derrota contra l’Uruguai (2-0). En total ha acumulat cent vint-i-set minuts. També ha superat el centenar de minuts Pablo Torre amb la selecció espanyola sub21. El mitjapunta cedit pel Barça va jugar mitja part contra Uzbekistan i 72 minuts davant Kazakhstan dimarts. Per la seva banda, Arnau Martínez tan sols va jugar quaranta-cinc minuts en el primer partit de la selecció sub21. Contra Kazakhstan no va tenir participació.

Mentrestant, Yangel Herrera va tornar a ser titular dimarts a la nit en la victòria de Veneçuela contra Xile (3-0). El migcampista no va arribar a l’hora de partit (cinquanta-sis minuts) i amb la mitja part de l’empat contra Brasil, n’ha sumat un total de cent un.