Míchel: "És una nit històrica per nosaltres"

L'entrenador del Girona insisteix que l'objectiu és Europa i no ser campions

Míchel aquesta nit a Montilivi.

Míchel aquesta nit a Montilivi. / LALIGA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

El Girona ha fet el més difícil, després de guanyar l'Atlètic aquesta nit a Montilivi (4-3) per mantenir-li el pols al Reial Madrid i acabar la primera volta colíder. El somni continua. Aquesta ha estat la valoració de la victòria de Míchel:

COLÍDER

"No és l’objectiu ser campions. Hem d’intentar arribar a Europa. Ha sigut un partit molt maco, hem fet moltes coses bé. Els jugadors tenen una mentalitat increïble. La primera part és d’un gran nivell. L’èxit és total".

IVÁN MARTÍN

"És el gran desconegut del joc de l'equip i del què aporta. Ell s'ha guanyat als seus companys. Entrena increïble, aporta moltíssim i sempre fa millors als altres".

L'ATLÈTIC, A 10 PUNTS

"No podem seguir el ritme del Madrid".

VALERY

"Volíem tenir la capacitat de poder defensar i atacar, canviant de banda Savinho. Volíem enfonsar Lino. Valery ha fet un molt bon partit. A vegades té falta de continuïtat, però està tenint molt bona actitud. Ha estat un golàs, una transició que havíem treballat i l'ha sabut executar. Tots els jugadors són importants".

LES SENSACIONS

"A tots els partits pateixo. Durant la setmana gaudeixo molt de l'equip. Després la feina té la seva recompensa. Estic molt feliç pel treball dels jugadors. Hi ha missatges que jugadors volen sortir, però jo els veig gaudint amb el Girona. Des de dins tinc la sensació que volen estar a l'equip".

Per la seva part, Simeone ha comentat que "no miro més enllà del pròxim partit, els 10 punts no canvien res després de tants anys". "Sempre miro l’aspecte positiu. El Girona ha estat superior  a l’inici, però hem creat perill i han arribat els gols quan hem atacat. La segona part ha estat molt bona. Felicito al Girona, juga bé, és valent i ataca bé. Mentre tingui contundència, les coses li aniran bé. No hem resolt bé defensivament, però hi ha hagut esforç. El Girona va directe a la Champions", ha dit.