Míchel "La Copa m'engresca més que m'amoïna; és un objectiu més"

El tècnic anima l'afició a venir demà a Montilivi contra el Rayo

Recorda que el Girona ha fet "un partit dolent de trenta" i que això "de vegades, és normal"

Tsygankov i Herrera estan disponibles, però Èric Garcia i Borja García encara no

Míchel Sánchez

Míchel Sánchez / GIRONA FC

Marc Brugués

Marc Brugués

Baixes

Borja, Jastin i Artero són a prop de tornar però per demà encara no. Èric Garcia i David López estan més bé però hem d'anar pas a pas. Aviam si hi pot ser l'Èric per diumenge. Toni Villa i Joel Roca són baixa per demà.

Conclusions

He analitzat els últims partits en defensa. Necessito que l'equip estigui més junt i la idea de viatjar junts es noti més en qualsevol pilota. Ens va faltar molt en atac i vam trobar a faltar la situació de costat a costat. L'equip no va estar bé. Hem fet un partit dolent de trenta. De vegades és normal.

Onze titular

Sempre he mirat el millor onze per superar l'eliminatòria i de la mateixa manera. Tenim una gran plantilla i qualsevol jugador està disponible per jugar. Tinc molta confiança en tothom. Per ser a quarts de final. Hem de fer un pas més per fer història i ser a semifinals, que no hi hem arribat mai. Bon dia per passar de ronda i espera rivals de quarts.

Juanpe i Blind

-Antal i Monjonell estan convocats. Em preocupa partit de demà i prou. És partit de KO que hem de guanyar perquè si no estem fora.

Empat a Almeria

És veritat que quan tu penses que estàs molt bé i que ets invencible, de vegades, els petits detalls no surten com caldria. Vam fallar aquí, en petits detalls. És bo sentir al camp que el rival és millor, per estar més desperts.

Rayo

És un gran equip. Fa tres anys que és a Primera i té jugadors d'un nivell molt alt. Nosaltres també som un equip difícil de guanyar i ho estem demostrant. Sensacions difícils per mi, però de mica en mica hi estic més acostumat. Han tingut més temps que nosaltres per preparar aquest partit. Farà el millor equip possible Francisco. Jugaran homes habituals suposo.

Montilivi

Animo a tothom que vingui i que estigui a prop de nosaltres. Els necessitem molt. És un partit que ens donaria estar molt a prop de fer història. Els jugadors ho noten quan manca una mica d'oxigen.

Càrrega de partits

M'il·lusiona més que em preocupa. Tenim forces objectius, el més important estar tres anys seguits a Primera, el segon superar els 51 punts de l'època de Machín. Som a dos punts d'aconseguir-ho. Tercer és superar la desena posició, també podem estar a prop. El quart és la Copa. Avui algú amb alguna molèstia de diumenge però tots a punt per competir. A la Lliga estarem preparats per competir contra el Sevilla. Si assolim aquests reptes, tindrem opció de generar nous objectius amb els quals no somiàvem, com anar a Europa o arribar a Champions, que no teníem a principi de temporada. De vegades l'exigència de fora no està d'acord amb el que passa al club. Cal tocar de peus a terra.

Tsygankov i Yangel Herrera

Necessiten jugar per agafar com més aviat millor el ritme. Competir no és el mateix que entrenar. Poden jugar. Els necessito molt i en la seva millor versió ja. Han de jugar minuts demà, no sé si de titular.

Francisco

Al Rayo parlen molt bé d'ell. Cos tècnic molt bonic. Estic convençut que la gent aplaudirà i estarà contenta pel seu retorn. Va fer dos playoffs i una feina molt bona sense la sort de piujar i tothom en té un record molt bo del seu pas per aquí.

Avantatge a Montilivi

L'eliminatòria està al cinquanta per cent. Tenim el petit avantatge de jugar a casa. M'estimo més jugar a Montilivi contra el Rayo i no a Vallecas. Espero que es noti.