Els aficionats del Girona s'acostumen a passar fred

La Lliga fixa el duel contra el Rayo pel dilluns dia 26 de febrer a les nou del vespre

Una imatge de la tribuna durant el Girona-Sevilla

Una imatge de la tribuna durant el Girona-Sevilla / Marc Martí Font

Marc Brugués

Marc Brugués

El Girona és l’equip de moda i des que va començar la temporada col·lecciona elogis i afalacs d’arreu no només de l’estat sinó de tot el panorama futbolístic mundial, que gaudeix i al·lucina amb el joc dels de Míchel. També xalen fort els abonats, socis i seguidors blanc-i-vermells. En el seu cas, des de l’estadi desafiant la fred i els horaris incòmodes i gèlids en què ha jugat els partits el Girona aquest hivern. I ja se sap, si no es vol caldo, dues tasses. La Lliga va fer oficial ahir l’horari de la vint-i-sisena jornada corresponent al partit contra el Rayo Vallecano, que ha estat fixat pel dilluns 26 de febrer a les nou del vespre. És a dir, una setmana després de visitar San Mamés el dilluns anterior (21:00) el Girona ho farà a Montilivi altre cop en dilluns i a les nou del vespre. 

El del Rayo, doncs, serà el cinquè partit que el Girona jugarà un dilluns aquesta temporada: a Granada (2-4) i a Bilbao (19 de febrer) i a Montilivi contra Athletic Club (1-1) i Alabès (3-0). Això sí, aquest hivern, el conjunt gironí s’ha habituat a jugar els partits a casa a les tantes, sigui dissabte, divendres o dilluns. Així, després de la victòria contra el València del 2 de desembre que es va jugar a les dues del migdia (14:00), els de Míchel han rebut l’Atlètic de Madrid, un dimecres (21:30) en jornada intersetmanal, el Rayo a la Copa un dimecres (21:30) i el Sevilla, un dissabte a les nou (21:00). A més a més, dissabte s’enfrontarà a la Reial Societat, també a les nou del vespre. 

Aquesta temporada, el Girona només ha jugat una vegada divendres al vespre a Montilivi. Va ser contra el Celta a principis d’octubre. La resta d’horaris han estat prou normals: Getafe (diumenge 19:00), Las Palmas (diumenge, 14:00), Mallorca (dissabte, 14:00), Almeria (diumenge, 16:15), Reial Madrid (dissabte, 18:30).