Dos detinguts pels incendis de contenidors del dia de Nadal a Salt i Girona

Els Mossos enxampen dos joves que s'havien amagat en un edifici de Salt i els troben utensilis per calar foc com encenedors i alcohol

Un detingut realitzat pels Mossos

Un detingut realitzat pels Mossos / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves pels incendis de contenidors i de vehicles de la matinada i matí de Nadal a Salt i Girona.

Aquests focs van acabar amb desena de contenidors cremats. També van incendiar-se totalment un vehicle i dos més van resultar afectats

La policia va arrestar els dos nois, de 19 i 20 anys, la mateixa matinada a Salt i gràcies a la col·laboració ciutadana.

Els fets cal recordar que van tenir lloc entre dos quarts de sis de la matinada i les set del matí. N'hi va haver al centre de la ciutat i també a Salt.

En aquest últim municipi, és on van enxampar els dos presumptes piròmans. Una patrulla va rebre informació de diversos testimonis que havien vist dos joves que havien calat foc, els van donar la descripció i els agents dels Mossos van veure com els dos nois fugien i entraven a un edifici del carrer Àngel Guimerà.

Els dos joves es van voler refugiar de la policia i amagar-se però, els van aconseguir detenir. Els Mossos van identificar els dos joves, de 19 i 20 anys, i durant l'escorcoll els van localitzar diversos utensilis que s'utilitzen per calar foc. Els van trobar encenedors, papers i una ampolla d'alcohol.

Davant dels indicis, els Mossos van arrestar ambdós joves per ser presumptes autors d'un delicte d'incendi i també d'un de danys. Ambdós van passar a disposició judicial davant del jutge de guàrdia de Girona i posteriorment, van ser posats en llibertat amb càrrecs.

Aquesta matinada hi ha tornat a haver diversos incendis de contenidors a la ciutat de Girona. Se n'investiga qui hi ha al darrere i tampoc es descarta que puguin ser obra dels mateixos individus.