Els Mossos conclouen que l'incendi de les naus de l'entrada sud de Girona va començar a l'ETG

Han entregat l'atestat als jutjats i no estableix la causa

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han conclòs que l'incendi que va afectar naus de l'entrada sud de Girona va començar a l'Escola Tècnica (ETG).

Els agents de la Policia Científica especialitzats en incendis estructurals han entregat ja l'atestat al jutjat de Girona i han determinat que el focus d'inici de l'incendi va ser en aquest centre d'ensenyament, segons han confirmat des del cos policial. La causa del foc no s'ha pogut establir.

A les instal·lacions encara queden moltes tasques per desenrunar les àrees afectades. A partir d'ara seran els pèrits de les asseguradores, que hauran d'acabar d'aclarir el succeït, indiquen des de la policia.

Tot i això, els Mossos tornarien a la zona si se'ls requereix. Si això no succeeix, la policia ja dona per tancades les seves tasques i la investigació.

L'incendi va afectar les instal·lacions d'un concessionari de motos i les de l'escola de formació professional.

El foc es va produir ara fa un mes, la nit de l'1 de març, i va deixar unes imatges espectaculars i una gran columna de fum que es va poder veure des de molts punts de la ciutat.

Les flames van arrasar amb tot d'aquestes naus. Aquest foc ha obligat a traslladar de la carretera Barcelona el concessionari de motos Basolí i també, l'escola, que són els dos negocis que van resultar més afectats.

Subscriu-te per seguir llegint