Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Els Mossos conclouen que l'incendi de les naus de l'entrada sud de Girona va començar a l'ETG

Han entregat l'atestat als jutjats i no estableix la causa

46

Espectacular Incendi en un concessionari de motos de Girona

Els Mossos d'Esquadra han conclòs que l'incendi que va afectar naus de l'entrada sud de Girona va començar a l'Escola Tècnica (ETG).

Els agents de la Policia Científica especialitzats en incendis estructurals han entregat ja l'atestat al jutjat de Girona i han determinat que el focus d'inici de l'incendi va ser en aquest centre d'ensenyament, segons han confirmat des del cos policial. La causa del foc no s'ha pogut establir.

A les instal·lacions encara queden moltes tasques per desenrunar les àrees afectades. A partir d'ara seran els pèrits de les asseguradores, que hauran d'acabar d'aclarir el succeït, indiquen des de la policia.

Tot i això, els Mossos tornarien a la zona si se'ls requereix. Si això no succeeix, la policia ja dona per tancades les seves tasques i la investigació.

L'incendi va afectar les instal·lacions d'un concessionari de motos i les de l'escola de formació professional.

El foc es va produir ara fa un mes, la nit de l'1 de març, i va deixar unes imatges espectaculars i una gran columna de fum que es va poder veure des de molts punts de la ciutat.

Les flames van arrasar amb tot d'aquestes naus. Aquest foc ha obligat a traslladar de la carretera Barcelona el concessionari de motos Basolí i també, l'escola, que són els dos negocis que van resultar més afectats.

Compartir l'article

stats