Relleu històric a la Pastora de Sarrià

Després de 65 anys, Dolors Coch i Olga Costabella cedeixen la gestió del restaurant

Olga Costabella i Dolors Coch, al restaurant.

Olga Costabella i Dolors Coch, al restaurant. / ANIOL RESCLOSA

Tapi Carreras

Tapi Carreras

Relleu històric al capdavant del restaurant la Pastora de Sarrià de Ter. Obert des de fa 65 anys per Pere Coch, les actuals responsables, Dolors Coch i Olga Costabella han decidit posar punt final a la gestió de l'establiment situat a l'avinguda de França, davant del Tuco. Cuina casolana tradicional i catalana amb plats arròs, mongetes, galtes rostides, peus de porc a la brasa o "callos", són alguns dels plats més demanats. "Esperem que els clients es continuïn sentint com a casa amb els nous propietaris, ja que el negoci continua", indiquen.

Els clients, com la família

"És una pena molt grossa, és com deixar part de la família", indica Olga Costabella. La clientela ha estat sempre "molt fixa, cordinal i correcta", exposa, i espera que segueixi anant al local. La seva mare, Dolors Coch explica que el nom del local va sortir de l'antiga professió del seu pare. Pere Coch era pastor a Puigcerdà. Segons l'època de l'any, baixava a Sarrià de Ter amb el ramat. I un dia va conèixer la que acabaria essent la seva esposa, Pepita Roch.

"Costa molt trobar gent amb ganes de treballar"

Ha costat trobar algú que volgués agafar el relleu: "Costa molt trobar gent amb ganes de treballar", lamenta. Mare i filla estaran tot un mes encara al restaurant ajudant als nous responsables, per deixar-ho tot rodat.

Olga Costabella i Dolors Coch, al restaurant, aquesta setmana

Olga Costabella i Dolors Coch, al restaurant, aquesta setmana / ANIOL RESCLOSA

Subscriu-te per seguir llegint