Relleu històric a la Pastora de Sarrià
Després de 65 anys, Dolors Coch i Olga Costabella cedeixen la gestió del restaurant
Relleu històric al capdavant del restaurant la Pastora de Sarrià de Ter. Obert des de fa 65 anys per Pere Coch, les actuals responsables, Dolors Coch i Olga Costabella han decidit posar punt final a la gestió de l'establiment situat a l'avinguda de França, davant del Tuco. Cuina casolana tradicional i catalana amb plats arròs, mongetes, galtes rostides, peus de porc a la brasa o "callos", són alguns dels plats més demanats. "Esperem que els clients es continuïn sentint com a casa amb els nous propietaris, ja que el negoci continua", indiquen.
Els clients, com la família
"És una pena molt grossa, és com deixar part de la família", indica Olga Costabella. La clientela ha estat sempre "molt fixa, cordinal i correcta", exposa, i espera que segueixi anant al local. La seva mare, Dolors Coch explica que el nom del local va sortir de l'antiga professió del seu pare. Pere Coch era pastor a Puigcerdà. Segons l'època de l'any, baixava a Sarrià de Ter amb el ramat. I un dia va conèixer la que acabaria essent la seva esposa, Pepita Roch.
"Costa molt trobar gent amb ganes de treballar"
Ha costat trobar algú que volgués agafar el relleu: "Costa molt trobar gent amb ganes de treballar", lamenta. Mare i filla estaran tot un mes encara al restaurant ajudant als nous responsables, per deixar-ho tot rodat.
Subscriu-te per seguir llegint
- Aquest és el sou i la pensió que cobrarà Pere Aragonès com expresident de la Generalitat de Catalunya
- Així és l'hotel que Rafa Nadal obrirà a Tossa de Mar
- Última hora sobre l'estat de salut d'Àngel Llàcer: "sotmès a diverses intervencions
- S'ha de criticar Temps de Flors
- El futur pastisser del Vivales
- Mor ofegat un jove de 23 anys mentre col·locava boies en una platja de Begur
- Una rua i concerts a la Copa per celebrar l’èxit del Girona
- El City es desprendrà del 17% de les accions del Girona