Important fuita d'aigua en diversos carrers del barri de Fontajau

S'ha hagut de tallar un tram dels vials afectats i els tècnics treballen per aclarir els fets i solucionar l'avaria

Eva Batlle

Eva Batlle

El barri de Fontajau s'ha despertat aquest matí amb tècnics de la companyia subministradora d'aigua en alguns carrers.

El motiu: una fuita d'aigua que s'ha registrat poc abans de les sis de la matinada i que ha fet mobilitzar els efectius d'emergències.

Els Bombers han desplaçat dues dotacions i la Policia Municipal de Girona també diverses patrulles.

La fuita ha tingut lloc a la intersecció dels carrers de Narcís Roca i Farreras amb el d'Antoni Varés i Martinell.

La gran quantitat d'aigua que ha aparegut al carrer és el motiu que ha fet mobilitzar la Policia perquè afectava la circulació, segons els Bombers.

Alhora s'han activat les companyies de llum i aigua que han tallat els serveis. I és que segons el cos d'emergències, hi ha hagut fanals on fins i tot, sortia aigua.

Els Bombers també han realitzat mesuraments per mirar si hi havia també algun escampament de gas, però els resultats han estat negatius.

Talls de trànsit

Finalment, la companyia d'aigua ha pogut tallar-la i a partir d'aquí, s'ha tallat el trànsit entre els vials afectats i també a l'avinguda de l'Amical Mauthausen mentre els tècnics treballaven -a un quart de nou del matí- per detectar l'avaria, solucionar-la i avaluar el què s'ha malmès.

També s'ha restringit el trànsit en un tram de vorera, segons Bombers, que ja han retornat a parc i que si cal, retornaran al llarg del dia a la zona, asseguren.