Detingut per l'agressió sexual d'una noia a la Mirona de Salt

La Policia Local l'arresta després que la víctima s'adrecés als vigilants pels tocaments i el retinguessin

Un vehicle de la Policia Local de Salt

Un vehicle de la Policia Local de Salt

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Salt ha detingut un home de 29 anys com a presumpte autor d'una agressió sexual. Els fets van succeir la matinade del diumenge 10 de setembre cap a quarts de cinc de la matinada quan la noia estava de festa a la sala de concerts la Mirona de Salt. Un home li va fer diversos tocaments al cul i arran dels fets, ho va anar a denunciar als vigilants de seguretat.

Es va dirigir al personal i els va explicar el que havia ocorregut i aquests van aplicar el protocol. Van alertar la Policia Local de Salt i van retenir el presumpte agressor al local.

Un cop a lloc, els agents de la Policia Local van arrestar a l'home i el van portar cap a comissaria. Pel que fa a la víctima dels tocaments -que en l'actual llei del només sí és sí suposa un delicte d'agressió sexual- també es va traslladar a la prefectura de la policia i va presentar denúncia.

L'home va passar posteriorment a disposició judicial i va quedar amb llibertat amb càrrecs

La Mirona de Salt és una sala de concerts que compta amb un protocol, fa formació al personal i des de principis d'any, va posar en marxa un punt lila, que funciona tota la nit. Unes polítiques per aconseguir que l'equipament sigui un lloc lliure d'agressions sexuals.

Subscriu-te per seguir llegint