Polestar es reforça i millora la seva xarxa de servei

La inauguració del segon Polestar Space a Madrid serveix d’escenari per a la presentació del nou Polestar 3

El Polestar 3 entra en el segment dels SUV de luxe | polestar

El Polestar 3 entra en el segment dels SUV de luxe | polestar / Vicente Montoro

Vicente Montoro

La inauguració del segon Polestar Space a Madrid va ser l’escenari triat per la marca sueca per a presentar el nou Polestar 3, un SUV que entrarà a competir directament en el segment dels tot-camins de luxe.

La marca ja compta amb tres Polestar Space a Espanya

La marca ja compta amb tres Polestar Space a Espanya / Vicente Montoro

El Polestar 3, amb un disseny 100% Polestar, és la redefinició que fa la marca del concepte SUV, donant especial protagonisme a l’aerodinàmica, sense perdre una atractiva línia esportiva, optimitzant amb això l’eficiència energètica, alguna cosa que tenen molt present els dissenyadors de Polestar ja que una de les seves màximes és la sostenibilitat a tots els nivells dels seus productes, amb l’objectiu clar de deixar la seva petjada de carboni a la mínima expressió sense renunciar al rendiment.

El Polestar 3 Long Range Dual Motor (489 CV), amb una autonomia de fins a 610 km tindrà un preu de 92.900 euros. En canvi, la versió amb el Pack Performance (517 CV amb 560 km d’autonomia es podrà adquirir per 99.500 €.

Després de la inauguració al gener del seu primer Space a Madrid, situat en l’avinguda de Burgos 114, Polestar fa ara un nou pas en la seva expansió per Espanya amb l’obertura d’un segon Polestar Space al carrer Velázquez, amb el que Polestar comptarà ja amb tres Spaces a Espanya, dos a Madrid i un a Barcelona.