Necrològiques del 3 de desembre de 2022

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

Captura2

Captura2 / Sendo Masgrau

Captura3

Captura3 / Sendo Masgrau

AMER

MARIA CROSAS MARTÍNEZ

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Manel Arnau Planella. Residia a Amer. 

BORDILS

QUIMETA SAU CASADEMONT

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Collell Ventura. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al cementiri de Bordils.

CASAVELLS

MARIA BONADA ARTIGAS

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Ramon Parnau Figueras. Residia a Casavells - Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Casavells, Corçà.

CASSÀ DE LA SELVA

JOSÉ MARÍA RUIZ DEL ÁGUILA

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva. 

GIRONA

SEBAS PARRA NUÑO

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Empar Casanova Vilagran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

NÚRIA BUSQUETS VERDAGUER

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Jordi Pujol Sandoval. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Josep de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

DOMINGO DUEÑAS MORENO

Ha mort als 81 anys. Era vidu de María Luz Divina Gil Novoa. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al cementiri de la Bisbal.

LLANÇÀ

LLUM GRANOLLERS BATLLE

«Llum de Can Valls»

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Francesc Pacareu i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Port de Llançà.

LLORET DE MAR

FATIMA ALI MOHAMED KHALIFI

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Abdelsalam El Amrani. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 2 del migdia, a la mesquita de Blanes.

OLOT

RAMON CAMPÀS PIJUAN

Ha mort als 72 anys. Era casat amb M. Teresa Blancafort Capdevila. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

PALAFRUGELL

MERCÈ CORTÉS SALAT

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Jaume Bertrán Ripollés i tenia un fill. Residia a Palafrugell.

PACO HEREDIA FONT

Ha mort als 78 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns dia 5, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PAQUITA DARNACULLETA PADROSA

Ha mort als 98 anys. Era casada amb Josep Català Gené. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PORTBOU

LOLITA DE VEGA CAPELLA

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Josep Maria Cuadros Castelló. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

ROSES

SATURNINO GAMINDE ANSURIZA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Amelia González Gómez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SALT

PEPITA GARCÍA GÓMEZ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Manel Amador Alberca. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

CECILIA VALES CLAPAROLS

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns dia 5, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ÁNGEL GAVIN ALBIOL

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Susi Alarcón Alarcón i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MIGUEL ORTEGA LÓPEZ

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Dolores Melero Montes i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

PEDRO RIVERA MORENO

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Maria Rosa Cruz Vera. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Germans Sàbat de Girona.

SILS

JOAQUIM LLINÀS PUIG

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al cementiri de Vallcanera de Sils.

Subscriu-te per seguir llegint