Gerard Piqué s'alia amb Mediaset, que obté els drets en obert de la Kings League i la Queens League

L'empresa del futbolista ha arribat un acord per a emetre els principals partits de les seves competicions a Cuatro

Les millors imatges de la Final Four de la Kings League a l'Spotify Camp Nou

Les millors imatges de la Final Four de la Kings League a l'Spotify Camp Nou / EFE/Marta Perez

Redacció Yotele

Cop d'efecte de Mediaset. La companyia audiovisual ha adquirit els drets d'emissió en obert de la Kings League i la Queens League, tal com ha avançat en un comunicat.

Després de revolucionar el món del futbol en el seu primer split i després d'omplir fins a la bandera l'Spotify Camp Nou en el seva gran final, Mediaset Espanya emetrà a Cuatro diversos partits del segon split de la competició creada per l'exdefensa del Barça al costat d'alguns dels youtubers i streamers més famosos d'Espanya, així com de la seva primera edició femenina.

L'acord, que suposa l'inici d'una col·laboració a llarg termini entre el grup i Kosmos, empresa fundada i presidida per Gerard Piqué, inclou l'emissió en directe per Cuatro del millor partit de cada jornada.

Aquest dissabte 6 i el diumenge 7 de maig, a les 20.00 hores, la cadena oferirà el PIO FC-Aniquiladores FC de la lliga femenina i el Porcinos FC-xBuyer Team de la masculina.

Mediaset ha tancat un acord amb Kosmos per a l'adquisició dels drets d'emissió en obert de la segona temporada de la Kings League Infojobs i de la primera de la Queens League Oysho.