Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

No saps què fer aquest cap de setmana? Aquí tens unes quantes propostes per sortir de casa

Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines.

Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines. / DdG

Festes d'agost de Banyoles: una cita per a tots els públics · Banyoles

Diversos espais · Fins el dimecres 16 d’agost

Les Festes d’Agost de Banyoles s’ampliaran aquest any a set dies i comptaran amb una quarantena de propostes per a tots els públics que s’han programat fins al pròxim dimecres. Mushkaa, Mercabanda, Les Que Faltaband i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries seran algunes dels caps de cartell d’una programació que recupera amb força el Carnestoltes d’Estiu i les activitats de cultura popular. La cercavila de gegants i capgrossos, la diada castellera, sardanes, visites guiades, portes obertes al Museu Darder o la 86a edició de la Fira del Cop d’Ull complementaran la programació de les festes d’Agost que es tancaran el dimecres d’agost amb una cantada d’havaneres.

Ladilla Rusa, al White Summer · Palamós

White Summer · Diumenge 13 d'agost     

Ladilla Rusa, el duet català, autor d’exits com Macaulay Culkin, Princesas o KITT y los coches del pasado, porta un estil únic, on barreja l’electropop i la rumba catalana, al festival White Summer de Palamós. 

Selma Bruna, al Porta Ferrada · Sant Feliu de Guíxols

Sala Las Vegas · Diumenge 13 d'agost     

La cantant catalana i integrant del trio musical Marala arriba al Porta Ferrada i presenta el seu primer disc en solitari, Dorsal, una proposta que va publicar a principis d’any i on la coral juga un paper important.  

Flashy Ice Cream, a la festa major de Roses · Roses

Antic càmping Bahía · Diumenge 13 d'agost

Quan es parla de referents musicals de la nova escena urbana catalana, un dels noms que apareixen és el de Flashy Ice Cream, un grup sabadellenc que ha col·laborat amb artistes com The Tyets o La Mushkaa. Aquest diumenge posaran el ritme a la nit de Festa Major de Roses, amb l’Orquestra Maribel com a predecessora.

Dorian, a la festa major de Maçanet de la Selva · Maçanet de la Selva

Espai Barraques · Dissabte 12 d'agost

La Festa Major de Maçanet de la Selva porta demà a l’Espai Barraques a Dorian, el grup electropop barceloní que porta actiu fa gairebé dues dècades i que té cançons com Cualquier otra parte o Verte amanecer. Durant la nit, també pujaran a l’escenari la banda de versions Fugados de Alcatraz i Ahuix-Dj. 

GIO Symphonia, al F'Estiu · Calonge

Castell de Calonge · Dissabte 12 d'agost

La GIO Symphonia proposa dissabte, dins el Festival de Música de Calonge i Sant Antoni, un viatge musical a través de la història del cinema per conèixer a fons les històries que amaguen les bandes sonores més reconegudes sota la direcció de Marc Timón. Un concert amb arranjaments fets a mida i per a música de cambra.

Més festes majors · Diversos municipis

Durant tot el cap de setmana