Els obscurs secrets de la política australiana arriben a Filmin

La plataforma catalana estrena dimarts vinent la reeixida sèrie «Total control»

Les dues protagonistes de la sèrie «Total control».  | ABC/FILMIN

Les dues protagonistes de la sèrie «Total control». | ABC/FILMIN / ddg. girona

ddg. girona

Filmin estrena el pròxim dimarts 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, Total Control, una sèrie australiana que se submergeix en «una emocionant i vibrant trama política de traïció i venjança», segons ha informat la plataforma catalana. La ficció arrenca quan la primera ministra del país, Rachel Anderson, amb la intenció de millorar la seva popularitat, li ofereix un càrrec al senat a Alex Irving, una dona indígena que ha aconseguit una gran notorietat mediàtica després de veure’s implicada en un tràgic succés. Alex es nega a ser un simple adorn, cosa que la portarà a enfrontar-se a un sistema polític en què no hi ha lloc per a dones com ella.

Estrenada originalment el 2019 a ABC, la televisió pública australiana, la sèrie ha guanyat quatre premis als AACTA Awards (els guardons del cinema i la televisió australians), entre ells el de Millor Sèrie Dramàtica. Actualment compta amb dues temporades, la primera de la qual consta de sis episodis.

Coincidint amb la commemoració del 8 de març, la plataforma també estrenarà Valerosas, la sèrie d’animació francesa basada en els còmics de Pénélope Bagieu que retrata 30 personalitats femenines de diferents continents i èpoques que van canviar el món.