Descobreixen més de 27 quilos de marihuana en bosses d'escombraries a Vidreres

La Policia Local fent patrullatge va trobar sota un pont els cabdells barrejats entre restes de poda

Els cabdells de marihuana comissats a Vidreres

Els cabdells de marihuana comissats a Vidreres / Policia Local Vidreres

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Vidreres ha localitzat més de 27 quilos de cabdells de marihuana que estaven en bosses d'escombraries.

La droga estava camuflada entre restes de poda d'algun cultiu i els agents van haver-la de destriar.

La descoberta la van realitzar aquest dilluns a la tarda, en el marc d'un patrullatge preventiu.

Agents de la Policia Local estaven fent vigilància en zones que saben que hi pot haver intercanvi de droga i aquest dilluns a la tarda van observar unes bosses d'escombraries de color negre a sota d'un pont de l'autovia A-2.

Això els va posar en alerta i quan s'hi van acostar per comprovar de què es tractava. Hi havia moltes bosses i en obrir-ne algunes van veure que hi havia troncs i fulles de marihuana però també restes d'alguns cabdells.

Finalment, les van obrir totes i van destriar-ne els cabdells. Un cop pesats va donar un total de 27,1 quilos. Els cabdells tenen un cost elevat al mercat negre i la droga comissada superaria els 35.000 euros.

Malgrat la troballa, els agents no van localitzar ningú a la zona. Tot i això, mantenen el cas obert per veure si troben els sospitosos que van llançar o intentar camuflar la droga entre, "residus" sense valor de la mateixa planta. D'altra banda, continuaran fent aquest tipus de control en zones on sospiten que pot haver-hi algun tipus d'intercanvi de droga.