Independents de la Selva presenta els candidats de Sant Hilari i Riudellots

El partit treballa per a presentar-se en una vintena de municipis de la comarca de cara a les elecccions

La presentació de la candidatura a Riudellots de la Selva.

La presentació de la candidatura a Riudellots de la Selva. / IDSELVA

DdG

SOM Riudellots i el PIG a Sant Hilari Sacalm, totes dues agrupacions d’Independents de la Selva, van presentar les seves candidatures per a les eleccions municipals aquest cap de setmana.

En el cas de Riudellots, la iniciativa ciutadana «s’ha proposat ser el motor del canvi a l’ajuntament per als propers quatre anys, amb una política propera, directa i sense lligams de partit», segons va anunciar el seu candidat i alcaldable, Xevi López, que va remarcar la necessitat de «trencar majories, retornar al poble la proximitat de la política i l’oportunitat que s’obre després de molts anys de bipartidisme i majories absolutes».

En el cas de Sant Hilari, Jordi Rotllant substitueix l’actual alcalde, Joan Ramon Veciana, al capdavant de la formació. Va explicar els motius pels quals es presenta lloant «el gran equip humà i el propi projecte del grup que se centra en l’atenció a les persones». En aquest aspecte, Rotllant, destaca «el medi ambient, la participació ciutadana i el municipalisme que és l’ADN de la formació». De cara al futur, l’alcaldable es va mostrar compromès amb els objectius ODS i accions encaminades cap a un entorn sostenible. Rotllant va dir que, igual que el seu antecessor, es compromet a ser-hi només durant vuit anys.

Independents de la Selva va obtenir a les darreres eleccions municipals 9215 vots que es van convertir en 48 regidors, quatre alcaldies, cinc consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona. L’objectiu és presentar-se en una vintena de municipis