Detingut un camioner ebri a Blanes per agredir un agent quan volia recuperar el vehicle immobilitzat

El camió es va accidentar amb un cotxe i el xofer va voler agredir també als ocupants però un agent va intercedir

Va ser sotmès a la primera prova d'alcoholèmia però després es va negar a fer-se les proves

El copilot, que és el germà del xofer, va fer danys a la marquesina de la parada d'autobusos més tard i va acabar denunciat per danys

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Blanes ha detingut un camioner ebri que va agredir un agent quan volia recuperar el seu vehicle immobilitzat.

Els fets van succeir aquest divendres passat pels volts de les sis de la tarda, tot va començar per un accident de trànsit lleu a la plaça Catalunya.

Un cotxe va xocar per encalç amb un camió petit en aquest cèntric punt de la ciutat. Arran dels fets, el camioner va baixar del vehicle i va intentar agredir als ocupants del turisme.

En aquell moment, un agent de la Policia Local que es troba a la zona va interposar-se i va evitar que els colpegés. Al mateix temps, aquest va alertar a la central i van desplaçar-se diverses patrulles fins al lloc dels fets.

Els agents van sotmetre al conductor del camió a la prova d'alcoholèmia i la primera va donar positiva. L'home, però es va negar a fer-se la segona i va posar-se molt alterat amb els agents. Inicialment, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de desobediència als agents de l'autoritat. Però tot no va acabar aquí, sinó que aquest mateix xofer va intentar recuperar el vehicle que li acabaven d'immobilitzar.

Els agents van veure que es dirigia cap al vehicle i que volia treure el parany tot i anar molt begut. El camioner en veure un dels policies el va agredir amb les claus i li va fer un tall al coll.

Davant dels fets, va quedar arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. El policia ha hagut d'agafar la baixa laboral.

L'actuació va quedar així, però la mateixa nit la Policia Local va haver d'actuar per un tema relacionat amb el mateix camió. El copilot, germà del xofer, s'havia quedat a Blanes a la zona on hi ha la parada d'autobusos i va fer destrosses a la marquesina. En arribar la policia se'l van trobar molt alterat i finalment va quedar denunciat per un delicte de danys de poca gravetat. Ambdós individus compten amb antecedents policials previs i resideixen a la zona de Barcelona.

Subscriu-te per seguir llegint