Tret de sortida al festival de drons de Lloret de Mar amb un espectacle sobre la natura i la sostenibilitat

L'empresa catalana Flock Drone Art va ser l'encarregada anit d'inaugurar el certamen amb 'Eco 2000'

VÍDEO: El festival Drons de Lloret de Mar

Drone Show Festival _ Anibal Trejo

ACN

L'empresa catalana Flock Drone Art va ser l'encarregada d'inaugurar ahir divendres a la nit la tercera edició del Drone Show Festival de Lloret de Mar amb l'espectacle 'Eco 2000'. Es tracta d'una al·legoria lluminosa de la natura i un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecologista i la necessitat de preservar el món. Figures de balenes, arbres mil·lenaris, abelles, aus de llegenda o flors gegants van il·luminar el cel de la platja Gran de Lloret amb l'assistència de milers de persones. El Drone Show continua avui dissabte amb l'espectacle 'Deep Love', a càrrec de la portuguesa Drone Show Animations, i demà diumenge serà el torn de la proposta 'Quest of light', de la companyia francesa Diffuse.

200 drons al cel de la platja Gran en cada espectacle

Els tres espectacles programats tenen una temàtica comuna i, des de diferents òptiques i sensibilitats, ofereixen propostes relacionades amb la naturalesa i la necessitat de preservar el nostre planeta. Una altra de les principals novetats de l'edició d'enguany és l'augment del nombre de drons que participaran en cada espectacle. En total, 200 aparells volaran conjuntament durant cada proposta artística, doblant el nombre de drons de l'any passat. Aquest augment permet millorar l'espectacularitat i la complexitat de les figures que es podran veure al cel de Lloret durant el festival.

Actualment, el Drone Show Festival de Lloret de Mar és l'únic certamen del món que reuneix propostes artístiques amb drons d'empreses de diferents països. La voluntat dels organitzadors és consolidar-se com el festival internacional de referència en aquesta modalitat artística i vertebrar un esdeveniment "singular, sostenible i de gran valor afegit". El Drone Show Festival ha ampliat aquest 2023 les seves seus amb la incorporació de Gijón, on a principis de mes també es van programar tres espectacles de diferents d'empreses d'Espanya, els Estats Units i els Països Baixos.