Més de 600 alumnes de quart d'ESO assisteixen a dues jornades sobre les conseqüències dels accidents de trànsit

La Policia Local de Blanes alerta els joves de les repercussions amb unes jornades amb testimonis reals

DdG

Més de 600 alumnes de quart d'ESO han assistit a dues jornades sobre les conseqüències dels accidents de trànsit. La Policia Local de Blanes durant la formació ha alertat als joves sobre les repercussions amb unes jornades amb testimonis reals.

L'activitat educativa ‘Canvi de Marxa’ combina teatre, la projecció de diversos vídeos al·lusius i testimonis reals que es van intercalant al llarg d’una hora, amb un objectiu molt concret: conscienciar els joves sobre les causes dels accidents i les greus conseqüències que pot tenir una distracció amb el mòbil, la ingesta d’alcohol o drogues, o altres circumstàncies que, en qüestions de segons, poden canviar la vida, o fins i tot treure-la.

Dimarts al matí es van fer dues sessions d’aquesta experiència al Teatre de Blanes on han participat més de 600 alumnes de Quart d’ESO dels cinc centres d’educació secundària de Blanes: els tres instituts públics i els dos centres concertats.

La Policia Local de Blanes va contactar amb els organitzadors de ‘Canvi de Marxa’, que realitza Mutual de Conductors, comptant amb el suport del Servei Català de Trànsit i del Departament d’Interior de la Generalitat. Durant la representació van adreçar-se als estudiants tant l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández; el sots-cap de la Policia Local de Blanes, Javier Jarillo com el responsable d’activitats de la Fundació Mutual Conductors, Josep M. Ambròs.