Investiguen aquest famós futbolista brasiler per la mort d'una dona

Livia Gabriele, de tan sols 19 anys, va morir després d'una hemorràgia als genitals i quatre aturades cardiorespiratòries

Investiguen aquest famós futbolista brasiler per la mort d'una dona

Investiguen aquest famós futbolista brasiler per la mort d'una dona / Corinthians

El futbol brasiler està sorprès per un fet que involucra Dimas Cándido, futbolista de només 19 anys del Corinthians. Segons la premsa local, el jove està sent investigat per la mort de la jove Livia Gabriele, de també 19 anys, que va morir dimarts passat a la nit després de patir una hemorràgia a la zona genital i quatre parades cardiorespiratòries després de mantenir relacions sexuals amb el jugador.

El jove, sospitós de la mort de Livia Gabriele

Encara que el cas es troba en ple procés d'investigació, la policia del Brasil ha descrit la mort com a sospitosa i per això indagarà en els fets, realitzant una autòpsia completa al cadàver i aclarint-ne les causes.

Els diaris locals esmentats asseguren que la noia tenia un tall de cinc centímetres als genitals i va patir fins a quatre fallades cardiorespiratòries, per la qual cosa va morir mentre era traslladada d'urgència a l'Hospital Municial de Tatuapé.

Lucas Sarri, tinent de la Policia Militar, va explicar per al mitjà Radio Itatiaia que van rebre una trucada d'emergència al PS Tatuapé: "era una jove de 19 anys que va presentar quatre aturades respiratòries consecutives, una al lloc, una al vehicle Samu i dos al PS Tatuapé, resultant en la mort”. El policia afegeix que la parella estava mantenint relacions sexuals, però la noia va començar a sentir-se malament i llavors va trucar al SEM.

El jugador assegura que les relacions eren consentides, van utilitzar preservatiu i l'únic que hi havia a l'habitació eren cigarretes electròniques. Per ara, Dimas Cándido únicament és testimoni, però s'investigarà la situació per aclarir els fets.