La raó per la qual la gent afegeix un fulla de llorer a la rentadora

Un mètode increïble que no dubtaràs a recomanar als teus coneguts

Tres trucs casolans per recuperar la mida dels jerseis que se t'han encongit a la rentadora

Tres trucs casolans per recuperar la mida dels jerseis que se t'han encongit a la rentadora / CC0

R. A. C.

Quan fem la bugada, esperem trobar roba neta, suau i perfumada. Un dels problemes que molts de nosaltres podem experimentar a la rentadora és el de les males olors. Afortunadament, hem trobat una solució senzilla, barata i molt ràpida.

Tot el que necessites són unes simples fulles de llorer, d'aquelles que s'utilitzen per condimentar la carn rostida. De vegades, tot el que es necessita és un petit gest per poder resoldre alguns petits problemes que ocorren a la majoria de les llars. Per tant, el que has de fer és posar unes fulles de llorer al tambor de la rentadora i veuràs que la roba surt completament perfumada i amb una olor natural.

La cullerada que blanqueja la roba a la rentadora sense fer servir lleixiu

Lleixiu per blanquejar i higienitzar la roba a la rentadora? Millor evitar-ho! De fet, hi ha alternatives més respectuoses amb el medi ambient. Una cullerada d'aquest ingredient miraculós és suficient per deixar la bugada impecable. Esbrineu què és i com utilitzar-lo.

El lleixiu és un producte certament eficaç, però té un gran impacte mediambiental. Per això cada cop la gent busca alternatives més sostenibles, el bicarbonat de sodi n'és una alternativa, tot i que, en aquest article no te l'explicarem i te n'explicarem un altre, el qual et permetrà eliminar les taques més difícils, obtenir blancs impecables i, sobretot, disposar d'una alternativa al lleixiu gastant menys.

Posar una fulla de llorer a sota del coixí: la solució que cada vegada fa més gent (i amb raó)

Posar una fulla de llorer a sota del coixí: la solució que cada vegada fa més gent (i amb raó) / CC0

Només una cullerada a la rentadora per a una bugada neta i blanca

Ens referim al percarbonat sòdic, que es fa servir per netejar, blanquejar i higienitzar la roba. També es pot fer servir en roba de color i en tota mena de teixits, excepte els més delicats com la llana, el lli, la seda i el cuir.

El procés

Per utilitzar-lo, només cal col·locar una cullerada de percarbonat sòdic dins la cistella de la rentadora. Si voleu augmentar el vostre poder llevataques, opteu per una dosi major, és a dir, unes dues cullerades soperes de producte.

Després, afegiu detergent normal per a la roba, però redueix la dosi. A continuació, ajusta la temperatura i inicia el rentatge immediatament. Per garantir la màxima eficàcia del percarbonat, recomanem ajustar la temperatura per sobre de 40 graus.