Aquest és el resort amb parc aquàtic de la Costa Brava que està triomfant entre les famílies

L'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** de Lloret de Mar disposa d’ un espai lúdic aquàtic de somni, un spa per al benestar físic i emocional, un munt d'activitats d'oci i gastronomia allotjats en unes habitacions amb el màxim confort 

L’Hotel Guitart Aqua Park Resort **** és la millor opció per unes vacances en família

L’Hotel Guitart Aqua Park Resort **** és la millor opció per unes vacances en família / Cedida/Guitart

Pep Canals

Queden menys de dues setmanes perquè comenci l’estiu que, segurament, per a molts, sigui la millor estació de l'any. Una temporada on el bon temps i els dies llargs són els grans protagonistes, començant les llargues jornades fora de casa arrebossant-se a la platja. Però, si per algun motiu destaca l’estiu és perquè és sinònim de vacances. I, en aquest sentit, la Costa Brava és un destí ideal per passar uns dies amb la família.   

La costa gironina té diferents racons molt atractius. Les seves platges i les seves cales enamoren als seus visitants. Els seus pobles ofereixen una infinitat de racons màgics en els quals val la pena perdre's, i no sols això, també compten amb un munt de propostes d'oci i gastronomia perquè no et faltin mai plans. Però si, a més, t'agraden les activitats a l'aire lliure com el ciclisme, la Costa Brava es convertirà en el teu lloc favorit. 

Segurament ja estàs planificant les vacances d’estiu en família i en aquest article et proposarem un pla fantàstic perquè desconnectis de la rutina i perquè tots, des dels més petits fins als més majors, gaudiu. 

Un resort familiar a Lloret de Mar

A només 40 minuts en cotxe de Girona, a Lloret de Mar, es troba l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort ****, un dels resorts amb més solera de la Costa Brava. Amb gairebé 40 anys a la seva esquena, aquest allotjament és ideal per a gaudir al costat de la família d'unes vacances inoblidables. Habitacions amb el màxim confort, una zona aquàtica amb tres zones, oferta gastronòmica per a tots els gustos i per a qualsevol moment del dia i una zona de Wellness & Spa per a la cura del benestar físic i mental. A tot això cal sumar l'animació diària per a tots els públics. 

La zona aquàtica del resort

La zona aquàtica del resort / Cedida/Guitart

Habitacions i suites per a totes les estades

L'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** disposa de 475 habitacions totalment adaptades per a les estades en família. Totes elles disposen de terrassa o balcó moblat, connexió wifi gratuïta, aire condicionat i lavabo totalment equipat. Concretament, aquest resort de Lloret de Mar té quatre tipus d'habitacions i tres suites

Habitació family

Habitació family / Cedida / Guitart

Les habitacions s’adapten a totes les estades; la Superior i la Family són ideals per a famílies amb nens o grups de tres i quatre adults, en canvi, les habitacions Clàssica i Doble són ideals per a parelles. L'habitació Suite compte amb dormitori amb saló independent, la Júnior Suite Pilarín està pensada per als més petits i té dibuixos de la il·lustradora Pilarín Bayés, que també va ser l'encarregada de dissenyar a Lloret, la mascota de l'hotel. Les Art Suite també compten amb diferents estades i estan inspirades en personatges reconeguts del món de l'art. 

La Júnior Suite Pilarín, pensada pels més petits amb dibuixos de Pilarín Bayés

La Júnior Suite Pilarín, pensada pels més petits amb dibuixos de Pilarín Bayés / Cedida/Guitart

GEM Wellness & Spa

Les vacances d’estiu són el millor moment per centrar-se en un mateix; el benestar físic i emocional sempre són importants. En aquest sentit, l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** ofereix el GEM Wellness & Spa, un espai pensat per a relaxar-se mentre els més petits gaudeixen de la zona aquàtica del resort. 

GEM Wellness & Spa

GEM Wellness & Spa / Cedida / Guitart

L’spa, integrat dins del resort, ofereix una piscina climatitzada, bany turc, gimnàs, sauna i tractaments amb productes de la marca de cosmètica Alqvimia, productes 100% naturals

Tres zones de parc aquàtic

Un dels punts més destacats d’aquest resort de la Costa Brava és la zona lúdica d’aigua. L'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** té un parc aquàtic amb tres zones diferenciades que, a més, tenen grans murals pintats per Pilarín Bayés, sent una de les seves obres de majors dimensions. 

Pels adolescents més intrèpids hi ha el parc aquàtic La Selva Tropical, l’hàbitat de Lloret amb diferents tobogans i atraccions. El Món Submarí, situat enfront del Kids Club i Júnior Club, és l'espai ideal per a les famílies amb bebès. I per als pares que prefereixin un espai aquàtic per a desconnectar, La Platja de Lloret és el seu lloc ideal amb dos bars i un restaurant pensat per a ells. 

El resort compta amb tres zones de parc aquàtic

El resort compta amb tres zones de parc aquàtic / Cedida/Guitart

Una oferta gastronòmica per tots els gustos

L'Hotel Guitart Park Aqua Resort **** ofereix una oferta gastronòmica pensada per a tots els públics, el que el converteix en un altre dels punts forts del resort. Aquest allotjament de Lloret disposa de tres restaurants bufet, un d'ells, el Little Italy, amb temàtica italiana i un ‘xou cooking’ de pizzes. Per als amants de la cuina tradicional catalana i la brasa, el Petit Grill compta amb una oferta única a la carta. 

A part dels restaurants, també hi ha sis bars repartits per tot el complex. El Daiquiri, per exemple, és un ‘snack bar’ per a refrescar-se al costat de la piscina. El Kids Corner és el bar exclusiu per als més petits i la Terrassa Estrella és un espai exterior pensat perquè els adults puguin desconnectar dels més petits. 

El resort compta amb 6 bars

El resort compta amb 6 bars / Cedida/Guitart

La Costa Brava, una zona privilegiada

A més de gaudir d’una experiència espectacular dins del resort, l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** està situat en una de les zones més privilegiades de la Costa Brava. A Lloret de Mar, per exemple, es pot gaudir de platges úniques com Sa Boadella o la de Sa Caleta. Espais únics en els quals capbussar-se en aigües turqueses i prendre el sol en la sorra. 

Pels qui gaudeixin del ciclisme, a la Costa Brava hi ha rutes úniques on gaudir de paisatges naturals increïbles. En aquest sentit, el resort compte en les seves instal·lacions amb una ‘Bike Station’ amb taller, zona de rentada i garatge perquè els amants d'aquest esport puguin gaudir-lo també durant les seves vacances. 

Compta amb una 'Bike Station' per gaudir de les rutes ciclistes de la zona

Compta amb una 'Bike Station' per gaudir de les rutes ciclistes de la zona / Cedida/Guitart

L’Hotel Guitart Aqua Park Resort **** és una de les millors opcions per gaudir d’un estiu únic en família.