El truc definitiu per refredar una cervesa en cinc minuts
Redacció
L’estiu és una de les millors èpoques de l’any. Els dies són més llargs, hi ha més llum i és quan solen fer-se les vacances. Tot i que no tinguis vacances o no facis horari d’estiu al teu lloc laboral, segur que has aprofitat la llum del sol al sortir de treballar per allargar una mica més el dia.
Arribar a casa i refrescar-te amb una cervesa és un clàssic, però amb la pujada de temperatures i la calor de l’estiu és una tasca més complicada. Aconseguir baixar de temperatura la beguda sense perdre temps al frigorífic podria semblar un repte, però hi ha algun truc per aconseguir-ho.
Si acabes d’arribar de la compra i vols refredar la teva cervesa, la manera més ràpida i senzilla és ficant-la en un recipient amb aigua, gel i sal. Remena-ho bé i deixa-la reposar durant cinc minuts, veuràs com la teva cervesa està llesta per disfrutar-la.
Un altre mètode infal·lible per refredar la teva cervesa és embolicar-la en paper de cuina mullat. Amara el paper de cuina amb aigua i una mica de sal, embolica-hi la cervesa i fica-la al congelador. En deu minuts tindràs la teva cervesa perfecta.
- Aquest és el sou dels capellans gironins
- Els experts adverteixen dels perills de prendre cafè descafeïnat
- Aquests són els preus dels menús del nou restaurant dels germans Roca
- Dos gironins, entre les sis víctimes mortals de l’atemptat a l’Afganistan
- Nova oferta d'AVLO amb bitllets Barcelona-Sevilla per 7 euros
- «Calladita», la cara B dels estius dels rics a la Costa Brava
- Temps de fugir de coipús, bicicletes i altres invasors a Girona
- Puigdemont i Junqueras, plegueu