Tres exercicis efectius per aixecar el pit i lluir un bust perfecte

Amb aquest entrenament, dues vegades per setmana, aviat començaràs a veure els resultats a la teva silueta

Exercicis per lluir un bon bust

Exercicis per lluir un bon bust / @ NAKARIDORE

Azucena Mendieta Delgado

Un pit més ferm i tonificat es pot aconseguir amb exercicis específics per enfortir els músculs del pit, en combinació amb una bona alimentació i cura de la pell. Aquí hi ha alguns consells i exercicis que poden ajudar.

Com sempre, la constància és la clau perquè els resultats siguin ràpids i perdurin en el temps

Exercicis per aixecar el pit caigut

  • Press de pit

Aquest és un dels exercicis més efectius per enfortir els músculs del pit. Pots fer-ho amb pesos, màquines o fins i tot, amb el teu propi pes corporal.

Com fer-ho

Estigues en un banc pla amb un pes a cada mà. Amb els braços a l'alçada del pit i els palmells mirant endavant, aixeca els pesos fins que els teus braços estiguin completament estesos. Abaixa els pesos de manera controlada i repeteix.

  • Flexions

Les flexions treballen els músculs del pit, els tríceps i les espatlles.

Com fer-ho

Col·loca les teves mans a terra a l'alçada de les espatlles. Mantingues el teu cos en una línia recta des del cap fins als talons. Baixa el pit cap a terra, doblegant els colzes i després empeny cap amunt per tornar a la posició inicial.

  • Pull-over

Aquest exercici també és excel·lent per als músculs del pit i els tríceps.

Com fer-ho

Estira't en un banc amb un pes a les dues mans esteses sobre el pit. Mantenint els braços rectes, abaixa el pes cap enrere fins que estigui alineat amb el teu cap. Després, torna a aixecar el pes a la posició inicial.

Altres consells per mantenir el pit ferm i tonificat

  •  Mantingues una bona postura: Mantenir l'esquena recta i les espatlles enrere ajudarà que el teu pit es vegi més aixecat.
  •  Hidratació i cura de la pell: Mantingues la pell del teu pit hidratada per mantenir-la elàstica i ferma. Fes servir una crema hidratant diàriament.
  •  Alimentació equilibrada: Una bona alimentació és clau per mantenir una pell sana i tonificada. Menja aliments rics en proteïnes, vitamines i minerals.
Alimentació sana

Alimentació sana

  •  Evita canvis bruscs de pes: Els canvis ràpids de pes poden afectar l'elasticitat de la pell i fer que es torni flàccida.
  • Utilitza un sostenidor adequat: Tria un sostenidor que s'ajusti bé i ofereixi el suport adequat, especialment quan facis exercici.
  • Recordeu que és important ser constants amb els vostres esforços per obtenir resultats duradors. A més, consulteu un metge o entrenador personal abans de començar qualsevol nou programa d'exercicis.