Acaba amb les males olors de la nevera: llimona i claus

Vessats o aliments podrits... I ara què? No marxen les males olors

Et deixem diversos trucs per acabar amb les males olors

Trucs per eliminar les males olors de la teva nevera

Trucs per eliminar les males olors de la teva nevera / Agències

Pedro Francès

Que la nevera ens faci mala olor, no és tan descabellat. A vegades, se'ns ha pogut florir un aliment o se'ns ha vessat un producte i en fer la neteja, no ha estat suficient, quedant una olor una mica rancia a la nevera. Doncs per això tenim un remei que segur que et sorprendrà: utilitza llimona i claus, i aquestes males olors s'hauran acabat.

És bo recordar i partir de la premissa que el més aconsellable és ajustar la compra a les nostres necessitats i recordar-se d'acabar els productes que obrim. Rebutjar o llençar menjar, perquè s'hagi perdut o per qualsevol altra qüestió, és insostenible. Encara que sempre tindrem badades i ens passarà, per molt que intentem que no passi.

És per això que és freqüent enfrontar-se a la indesitjable mala olor a l'interior de la nevera. Per mantenir en bon estat el frigorífic i que no desprengui aromes fora del normal hi ha diversos trucs, algun singular. És el cas de la fórmula del paper higiènic.

El truc del paper higiènic

Ningú no s'ho imaginaria, però introduir un rotlle de paper higiènic a l'interior de la nevera té un efecte positiu i molt eficaç. Només cal xopar-lo en una solució d'aigua i bicarbonat sòdic. D'aquesta manera, atraparà les males olors.

Però hi ha més solucions. Una d'elles és la que t'explicarem a continuació en aquest article i per a la qual només necessitaràs una llimona i claus d'olor, una espècie que és fàcil de trobar. Amb els claus i el cítric més popular podràs resoldre el problema de males i persistents olors al teu frigorífic.

Llimona i claus

Una de les variants, la més senzilla, consisteix a introduir un got amb suc de llimona a l'interior de la nevera. Això pot ser suficient per ambientar de forma agradable l'interior de l'electrodomèstic i que no atufi en obrir la porta.

L'altra, que sí que requereix els dos elements, consisteix a posar en un plat o en un recipient obert la llimona partida en dos, i incrustar a les dues meitats els claus d'olor. D'aquesta manera fabricaràs un potent ambientador casolà que eliminarà qualsevol rastre de males olors a la nevera.

En qualsevol cas, trucs casolans i tradicionals a part, el que és fonamental sempre és evitar que se'ns podreixin aliments a la nevera i tractar de consumir-los a temps. I, per descomptat, mantenir una neteja freqüent de la nevera. Doncs si no eliminem els focus de les males olors de res ens serviran els trucs que els dissipen.