Coneix la beguda més sana i natural per aprimar-te sense esforç

Només necessites barrejar aquests 3 aliments i prendre-la cada dia

La beguda amb més beneficis per a la salut

La beguda amb més beneficis per a la salut / freepik

Patricia Páramo

El cafè és el nostre gran aliat. Té multitud de beneficis per a la salut. Primer de tot, ens ajuda a despertar-nos gràcies a la cafeïna. Tot i que, si ets nerviós o pateixes hipertensió, el més recomanable és que no en prenguis perquè et pot jugar una mala passada. A més, ajuda a anar de ventre i a perdre pes. Però, evita prendre'l amb sucre o llet condensada. I et preguntaràs, per què t'expliquem tot això? Perquè et portem un remei per perdre pes i tot gràcies al cafè i a dos components més. Vols saber quins són?

El cafè és una beguda rica en minerals com el potassi, el magnesi i, sobretot, la cafeïna. A més, el cafè estimula el metabolisme i fa que el teu cos cremi greixos més ràpidament, per la qual cosa et pot ajudar a aprimar-te. 

Llimona, el complement ideal per aprimar-te

La llimona és un dels complements ideals de totes les dietes per aprimar-se. Aquest cítric ric en vitamina C també conté molta fibra i és una excel·lent crema greixos natural.

Llimona, cafè i aigua per aprimar-se

El suc de llimona, el cafè sol i l'aigua són tres begudes que de forma individual us facilitaran la pèrdua de pes. Prendre un suc de llimona amb aigua tèbia en dejú és una forma molt natural de desintoxicar-te cada matí.

El cafè, per la seva banda, també pot ajudar-te a aprimar-te sempre que el prenguis sol i t'oblidis d'acompanyar-lo de sucre, llet condensada o qualsevol altre complement calòric.

Per acabar, l'aigua és essencial en qualsevol dieta per aprimar-se. Els experts recomanen prendre com a mínim dos litres d'aigua al dia per perdre pes.

També pots combinar aquests tres ingredients per crear una beguda aprimant, ideal per prendre al matí. T'expliquem com fer-la.

Com preparar un cafè amb llimona i aigua per aprimar-te

Només t'has de preparar un cafè sol i afegir-hi unes gotetes de llimona. Si us agraden les begudes fredes, podeu prendre'l amb gel.

El millor moment per prendre aquesta beguda aprimant

El millor moment per prendre aquesta beguda a base de llimona, cafè i aigua per aprimar-se és al matí. En aquest moment del dia, aquesta tisana us activarà, gràcies a l'acció de la cafeïna i els seus principis actius. A més, no és convenient prendre aquesta beguda a la nit, ja que podria alterar la son i causar problemes per descansar.

Encara que, prendre aquesta beguda pugui activar el teu metabolisme i ajudar-te a cremar greixos més ràpidament per si mateix, no et farà aprimar. Si realment vols perdre pes de forma saludable i no recuperar-lo al cap de pocs mesos, el que és veritablement important és que portis una alimentació saludable i equilibrada i que facis exercici físic de forma habitual. Només combinant aquests factors aconseguiràs complir amb el teu objectiu i oblidar-te per sempre més d'aquests quilos de més.