El jutge envia a presó provisional i sense fiança l'acusat del crim de Masarac

La causa està oberta per assassinat

La casa del carrer Mont de Masarac on va tenir lloc el crim

La casa del carrer Mont de Masarac on va tenir lloc el crim / acn

Eva Batlle

Eva Batlle

El jutge ha enviat a presó provisional, comunicada i sense fiança l’acusat del crim de Masarac. El detingut de 26 anys i origen gambià ha passat avui a disposició judicial al jutjat d’instrucció de Figueres. Aquest té oberta la causa per assassinat.

El crim de Masarac va produir-se dimecres a la nit quan l’agressor va matar el seu company de pis clavant-li un ganivet entre l'espatlla i el coll. La víctima, de 29 anys, es va dessagnar després de rebre l’atac. Els Mossos d’Esquadra van detenir el presumpte agressor de l’atac mortal que va tenir lloc durant una discussió

Aquesta va començar el dia abans del crim i el motiu van ser unes peces de roba que l’agressor havia deixat a l’habitació que compartia amb la víctima. L’endemà l’acusat va esperar l’arribada de la víctima per seguir discutint, va amagar un ganivet i en un moment de l’enfrontament, el va apunyalar, clavant-li tota la fulla del ganivet i va fugir, segons recull la resolució que acorda la presó provisional. La víctima va morir dessagnada al soterrani de la casa.