Torroella aprova el cartipàs amb quatre dedicacions

El cost brut mensual de les dedicacions de l'alcalde i tres regidors ascendeix a un import de 9.675 euros

Anna Company, Jordi Colomí i Jordi Roura.

Anna Company, Jordi Colomí i Jordi Roura. / ACN (arxiu)

Redacció

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha celebrat aquesta setmana una sessió extraordinària en la qual s’ha aprovat el nou cartipàs municipal per al mandat 2023-2027. Durant la sessió es van donar compte dels decret de delegacions d’alcaldia als regidors i regidores, de nomenament de tinences d’alcaldia i membres de Junta de Govern Local, creació i composició de les comissions informatives permanents, entre d’altres aspectes de l’organització municipal.

Per al proper mandat l’Ajuntament comptarà amb quatre dedicacions. Seran les de l’alcalde, Jordi Colomí, que farà una jornada de 35 hores setmanals amb una retribució bruta mensual de 3.375 euros; el tercer tinent d’alcalde, Josep Martinoy, que tindrà una dedicació del 75% i percebrà un sou brut mensual de 2.250 euros; el regidor d’Urbanisme, Jordi Oliver, encarregat de Territori i Sostenibilitat també tindrà una dedicació del 75% a 2.250 euros bruts mensuals; i el regidor Jordi Roura, segon tinent d’alcalde, exercirà el càrrec al 50% amb una retribució de 1.800 euros bruts mensuals.

Finalment, les retribucions per assistència al ple i a les comissions derivades es remuneraran amb 375 euros per assistència a cada sessió. La quantia màxima que poden percebre els regidors sense dedicacions exclusives per assistència als diversos organismes és de 1.125 euros bruts mensuals. Tot plegat va quedar ratificat per ple.

Subscriu-te per seguir llegint